Eccofood Hántolt hajdina (500g)

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

Termékleírás
Típus Hajdina
Bio mag Nem
Tömeg 500 g

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A hajdina, vagy más néven pohánka Közép- Ázsiában őshonos gabonafajta. Kiemelkedően magas élelmirost- és telítetlen zsírsav tartalommal rendelkezik, B-vitamin, P-vitamin, niacin, lecitin, vas, kálium, kálcium, magnézium, foszfor és cink forrás. A hajdina gluténmentes, így lisztérzékenyek is fogyaszthatják. A hajdina, vagy más néven pohánka Közép- Ázsiában őshonos gabonafajta. Kiemelkedően magas élelmirost- és telítetlen zsírsav tartalommal rendelkezik, B-vitamin, P-vitamin, niacin, lecitin, vas, kálium, kálcium, magnézium, foszfor és cink forrás. A hajdina gluténmentes, így lisztérzékenyek is fogyaszthatják és Candida elleni étrendbe is beilleszhető. Összetevők: 100 % hajdina Tápanyagértékek 100 g-ra vonatkozóan: Energia: 1427 kJ/ 341 kcal Fehérje: 9,8 g Zsír: 1,7 g Szénhidrát: 71,3 g Glikémiás indexe: 55-59% (kedvező) Felhasználási javaslat: kíváló levesbetét, fűszerekkel (bazsalikom, majoranna), hagymával ízesítve köretként, vagy gyümölcsökkel, kásaként is elkészíthető. Lisztjéből készíthetünk tésztát, gombócot, palacsintát, vagy akár tortát. Elkészítés: felhasználás előtt alaposan mossuk meg és háromszoros mennyiségű vízben kb. 25 perc alatt főzzük puhára. Így is ismerheti: Hántolt hajdina 500 g, Hántolthajdina500g, Hántolt hajdina (500 g)
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^