Bio tisztított alakor ősbúza. Kóstolj bele az ősi ételek ízvilágába! Az alakor gyöngyként ismert hántolt ősbúza szemek selymesen lágy ízével valódi gasztronómiai csodát varázsolhatsz,...
A pisztácia nagy mennyiségben tartalmaz esszenciális ásványi anyagokat? Magas réztartalmának köszönhetően fogyasztása hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Emellett a pisztácia...
Energizáló gabonaféle, tele lassan felszívódó szénhidrátokkal. Esszenciális aminosavat, metionint tartalmaz, erősíti az immunrendszert. Lúgosító hatása segítheti az emésztést. Gazdag...
Gazdag kalciumforrás, erős antioxidánsként védi a sejteket. Tartalmaz omega-6 zsírsavat, magnánziumot, foszfort, vasat, B- és E-vitaminokat. Támogatja a csontok, az agy és a szív e...
Az adzuki bab csírája a többi hüvelyes csírájához hasonlóan csökkent a magas koleszterin és vércukor szintet. Ugyanúgy vérnyomásszabályozó és szíverősítő is. Jelentős vasforrás. Magas...
A köles valószínűleg az emberek által termelt legősibb gabona. Sok értékes fehérjét tartalmaz, mint például a metionint, amely jelentős mértékben erősítheti az immunrendszert...
A köles valószínűleg az emberek által termelt legősibb gabona. Sok értékes fehérjét tartalmaz, mint például a metionint, amely jelentős mértékben erősítheti az immunrendszert...
Kiváló minőségű NaturGold földkeverék. Ez nem egy szokványos, bárhol beszerezhető virágföld. Kifejezetten a csírázó gabonafüvek igényeihez fejlesztettük ki. Összetevőinek köszönhetően...
Összetevők: dióbél 60%, cukorliszt (cukor, burgonyakeményítő) 40% Tudta, hogy a dió rendszeres fogyasztása segíti az immunrendszer normál működését? Amellett, hogy kiváló vas- és...
Zsázsamag csíráztatásra 200g, Dénes Natura A zsázsacsíra kifejezetten egészséges. Házilag, egyszerűen termeszthető, napi vitamin és ásványi anyag bevitelre alkalmas. A zsázsamag...
A zab gyomnövényként kezdte pályafutását, majd a Római Birodalom idején nagy mennyiségben kezdték termeszteni, elsősorban takarmányozási célra. Manapság leginkább pelyhesített formában,...
Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Azuki bab csíráztatásra (vigna angularis) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
A csomag tartalma: mungobab-, vöröshere-, lencse- és retekmag. Allergének: nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.