A mandula az egyik legrégebben ismert és használt az olajos magvak közül – a növényt az Ószövetség is említi. Évezredes népszerűsége nem véletlenül töretlen: fogyasztása a mennyei élvezet...
Nincs ok a parára: a paradió magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez éppoly tökéletes – akár nyersen, akár pörkölve. NATURFOOD PARADIÓ A paradió magbele...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Klorofill héjnélküli tökmag 500g Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat...
Tudta, hogy a földimogyoró fogyasztása kiemelkedő magnézium tartalmának köszönhetően a normál izomműködéshez is hozzájárul? Próbálja ki hagymás-tejfölös vagy mézes ízesítésben! A...
A kesudió töret egy rendkívül tápláló és sokoldalúan felhasználható termék, amely gazdag egyszeresen telítetlen zsírsavakban, fehérjében és számos létfontosságú ásványi anyagban,...
A csomag tartalma: retek-, mungóbab- és búzamag. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott csíráztatási mennyiség: 2 evőkanál Áztatási idő: 12 óra Hőmérséklet: 18-22...
Mazsola, földimogyoró, mandulabél, kesudió és paradió tökéletes keveréke, mely mennyei csemegét jelent – nem csak diákoknak. Elsősorban magában, csemegeként ajánljuk a fogyasztását...
A dió nagyon értékes gyümölcs, sok vitamint, ásványi anyagot tartalmaz. Omega-3 zsírsavakban és rostban is gazdag. Kitűnő fehérjeforrás, így a vegánok között kedvelt csemege. Magas...
Tudta, hogy a kesudió az egyik legsokoldalúbban felhasználható olajos mag? Só és olaj felhasználása nélkül, szárazon pörkölt kesudióbél védőgázas csomagolásban...
Petrezselyem csíráztatásra (pertroselinum crispum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
A mogyoró nem csak népszerű sós rágcsálnivaló, de gazdag rézben, cinkben és magnéziumban is. Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen...
Miben más, mint a többi termék? A magvakat hozzáadott olaj nélkül, speciális forró levegős, száraz pörkölési technológiával pirítják. Ezt követően aromazáró tasakokba töltik, így...
Blansírozott, nyers, egész mandulabél A mandula jótékony hatása A mag gazdag rostokban, vitaminokban, ásványi sókban és más vegyi anyagokban, melyek kedvezően befolyásolják...
Száz százalékban magyar termőterületről származó mák, darálva. Kiemelkedő vas-, cink- és magnéziumtartalmának köszönhetően a mák rendszeres fogyasztása hozzájárulhat többek között az...
A kiváló minőségű csokoládé és a pörkölt mandula lenyűgöző párosa. Vegán, gm termék. Egészséges nasi minden körülmény között. Összetevők: csokoládé bevonat*(kakaómassza*, kakaóvaj*,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.