Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Kiskert a konyhában! Csíráztatás egyszerűen, otthon: 3-5 nap alatt kész az ízletes és egészséges retekcsíra. A retek csíra felhasználható öntetekben, zöldséglevekben, mexikói ételekben,...
Miért jó? A mandula jó B1-, B2- és B6- és E-vitamin forrás. Ásványi anyagok közül jelentős mennyiségű káliumot, kálciumot, magnéziumot és foszfort tartalmaz. Nyomelemek közül...
Kiskert a konyhában! Csíráztatás egyszerűen, otthon: 4-7 nap alatt kész az ízletes és egészséges csíranövény. A növény baktériumölő, ún. fitoncid anyagot is tartalmaz. Jelentős...
Kásák alapanyagaként vagy köretnek. A zab gyomnövényként kezdte pályafutását, majd a Római Birodalom idején nagy mennyiségben kezdték termeszteni, elsősorban takarmányozási célra...
RAPUNZEL BIO MUNGÓ BAB Édes babfajta ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Felhasználható csíráztatásra, egytálételekhez, ázsiai ételekhez, salátákhoz...
Mandulabél, kesudió, paradió és mogyoróbél ízletes egyvelege, mely tökéletes és egészséges csemegét alkot. Fogyasztható közvetlenül csemegeként, felhasználható süteményekhez, pékárukhoz,...
A rukkola elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatni való változata értékes tápanyagokkal látja el a szervezetet. A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen,...
Blansírozott, nyers, egész mandulabél A mandula jótékony hatása A mag gazdag rostokban, vitaminokban, ásványi sókban és más vegyi anyagokban, melyek kedvezően befolyásolják...
Lúgósító hatású élelmiszer, mely rendkívül jó beltartalmi értékeivel kitűnő táplálék. A hántolt kölest felhasználás előtt ugyanúgy, mint az egyéb magvakat, válogassuk át, vagy...
BioMenü BIO Kendermag magas fehérjetartalmú szuperélelmiszer, amely többek között támogatja a szellemi teljesítőképességet. A tömény fehérjeforrás! Fehérjében gazdag,...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
A rizshez hasonlóan készítjük. Kitűnő köret, levesbetét, saláta, fasírt és töltelék alapanyag. Az amaránt aminosav összetétele kedvezően hat a szervezet zsírháztartására, és...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Natúr, egész kesudió lédig kiszerelés. A kesudió őshazája Brazilia, napjainkban fő termelőhelyei közé tartozik Vietnám, Nigéria, India, Elefántcsontpart, Mozambik, Indonézia...
Natúr, nagyszemű, tört kesudió. Származási hely: Vietnám A kesudió őshazája Brazilia, napjainkban fő termelőhelyei közé tartozik Vietnám, Nigéria, India, Elefántcsontpart,...
Egyedülállóan komplex beltartalmú, magas kalcium-, magnézium- és vastartalmú pattogatott amarántmag. Az amaránt kitűnő vas, kalcium, magnézium és cink, valamint egyéb mikroelem...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
A kendermag fehérje por sokféle nélkülözhetetlen növényi tápanyagot tartalmaz és növeli szellemi teljesítőképességünket. Erősíti az immunrendszert Csökkenti a vérnyomást Serkenti...
Ízletes nassolnivaló, előnyös zsírsavösszetétellel, magas ásványi anyag- és vitamintartalommal. Miért jó a törökmogyoró? Táplálkozástani kutatások bizonyították, hogy a mogyoróban...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.