A Nature Cookta basic Quinoa a tudatosan étkezők konyhájának legfőbb, élelmi rostban gazdag alapanyaga. Negyed óra alatt könnyedén elkészíthető, pirítva a dióra emlékeztető ízű élelmiszer...
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
GRIZLY Diákcsemege 1000 g. A mandula, földimogyoró, mazsola, kesudió, ananász és mogyoró klasszikus kombinációja tökéletes gyors harapnivalót kínál. Mixünk ideális arányban tartalmazza...
Felhasználási javaslat: Csíráz tatás: 4 óra áztatás után. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Csíra hossza: kb. 6-8 mm Tárolás: száraz, hűvös helyen ...
GRIZLY Sós, pirított földimogyoró héjában 1000 g. Általánosságban elmondható, hogy a diófélék nagyszerű társak, amikor valami finomságra van szükséged. Esti pihenés a tévé előtt vagy...
A hagyományos lencsefajtáktól eltérően a vörös lencsének nincsen héja, ezért sokkal könnyebben emészthető. Főzési ideje kb. 10-15 perc. Ajánljuk salátákhoz és pástétomnak. Elkészítési...
Minőségi darált dióbél alapanyagunk világos negyedes méretű dióbél, mely saját feldolgozó üzemünkben került feldolgozásra, válogatásra. Az így kapott100% darált dió kiváló konyhai...
A mustárcsíra élettani hatása:, gyógyhatása hasonló a retek csíráéhoz, epe- és májbántalmakra, emésztési panaszok, székrekedés, felfúvódás ellen, jó hatású isiásznál, bőrkiütéseknél,...
Vásárold meg most szuper áron termékünket és válogass több mint 5000 féle között! A kamraellato. hu oldalon nincs kockázat, ugyanis mindent valós magyarországi készlet ről...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Greenmark bio útifűmaghéj 200 g Nevéből adódóan az útifű maghéjából származik, a rostok gazdag forrása. A bélben az oldható rostok elnyelik a vizet, lelassítják az emésztést...
1-2 teáskanál hántolt kendermag salátákhoz, turmixokba, müzlihez keverve A kendermagban található fehérje az emberi szervezet számára a leginkább hasznosítható növényi eredetű fehérje...
A sokféle lencseváltozatot általában színük alapján különböztetik meg és nevezik el. A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják...
A köles az egyik legősibb gabonafajta. A gabonák közül ez az egyik leggazdagabb magnéziumforrás, de tartalmaz foszfort, mangánt, kovasavat, fluort, káliumot, cinket és vasat is...
Vásárold meg most szuper áron termékünket és válogass több mint 5000 féle között! A kamraellato. hu oldalon nincs kockázat, ugyanis mindent valós magyarországi készlet ről...
A quinoa Dél-Amerikából származó növény, amely nem tartozik a gabonák közé, de felhasználása és beltartalmi értéke hasonló. Az inkák a gabonák anyjaként tisztelték és nemcsak étkezési...
A zabkorpa sok vízoldékony rostot tartalmaz, a vér koleszterinszintjét a jól oldódó rostok csökkentik és a vércukorszint normális értéken tartását is elősegítheti...
A chiamag vagy asztékzsálya mag egyre elterjedtebb alapanyag hazánkban is, ami nem is csoda, hiszen számos kedvező hatással bír és széles körben felhasználható. A chiamag eredetileg...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.