Felhasználható péksütemények, pogácsa felületi szórására, vagy keverhető panírmorzsához, de édességek készítésénél is hasznos lehet. NATURA PIRÍTOTT SZEZÁMMAG A magvak pirítással,...
Retekmag csíráztatásra 200g, Dénes Natura A retekcsíra kifejezetten egészséges, enyhén csípős ízű. Házilag, egyszerűen termeszthető, napi vitamin és ásványi anyag bevitelre alkalmas...
Tricolor quinoa - három színű quinoa mix. A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, magas rost, fehérje és vitamin tartalma miatt superfoodként is emlegetik. Lassan felszívódó szénhidrátot...
Natura csíráztatásra retekmag 200 g A retek csíra felhasználható: öntetekben, zöldséglevekben, mexikói ételekben, salátákban, szendvicsekben, levesekben. Enyhén csípős ízű. ...
NATURA PIRÍTOTT SZEZÁMMAG A magvak pirítással, vagy pörköléssel étkezésre előkészített technikája ősidők óta az emberiség kedvelt módszere. A régi magyar nyelvben "pergelt" árpa...
Gazdag forrása a kalciumnak, magnéziumnak, cinknek, rostoknak és omega-3 zsírsavaknak. Támogatja az emésztést, az anyagcserét, és hozzájárul az erős csontok, a szív- és érrendszeri...
A rukkola elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatni való változata értékes tápanyagokkal látja el a szervezetet. A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen,...
Mit érdemes tudni róla? Vegán Cukormentes Magas a fehérje és rost tartalma Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag Adalékmentes . Felhasználás: Elkés zítése:...
Natura csíráztatásra vörös korall 200 g Retekmag-vörös korall csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: zöld levél és halványvörös csíra ...
NATURA PIRÍTOTT SZEZÁMMAG A magvak pirítással, vagy pörköléssel étkezésre előkészített technikája ősidők óta az emberiség kedvelt módszere. A régi magyar nyelvben "pergelt" árpa...
Gazdag rostokban, fehérjékben, aminosavakban, magnéziumban, B-vitaminokban és antioxidánsokban, amelyek támogatják az emésztést, sejtregenerációt, stresszkezelést, energiatermelést...
Elkészítése: Köretnek kétszeres mennyiségű vízben megfőzve. Csíráztatva: 8 óra áztatás és 3 - 4 nap csíráztatás után közvetlenül fogyasztható. Összetevők: hajdina...
Illatos és zamatos távolkeleti rizskülönlegesség Elkészítése: egy csésze rizst két csésze vízben kb. 8-10 percig főzünk. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia...
Elkészítése: válogatás és átmosás után kétszeres mennyiségű vízben meg-főzzük. Vegán, vegetáriánus Összetevők: hajdina Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia...
Retekmag-vörös korall csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: zöld levél és halványvörös csíra Íz: friss, retekre jellemző Csíráztatás: 12...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.