Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Rendszeres fogyasztásáról úgy gondolták, jó székrekedésre, máj- és epehólyag-bántalmak esetén, erősíti a szervezet védekezőképességet a bőr és a nyálkahártya rákos sejtburjánzása ellen,...
Az élvezetei értéke mellett értékes telítetlen zsírsavakban gazdag. Kiváló egészséges rágcsálnivaló, emellett kenyérsütéshez, salátához is kiváló ízvilágot ad Kiszerelés: 250g...
Napraforgó csíráztatásra (Helianthus annuus). Prémium minőségű napraforgómag csíráztatásra , amely gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban. Friss, ropogós...
Zöldborsó csíráztatásra. ( Pisum sativum) Prémium minőségű zöldborsó csíráztatáshoz , amely friss, ropogós csírákat biztosít. Gazdag növényi fehérjékben, vitaminokban és ásványi...
Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris). Prémium minőségű zöld lencsemag csíráztatásra , amely gazdag növényi fehérjékben, rostokban és vitaminokban. Egyszerűen csíráztatható...
Repce csíráztatásra(Brassica napus). Természetes repcemag csíráztatásra , amely gazdag antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Ideális választás az egészségtudatos...
Natura quinoa tricolor 250 g Tricolor quinoa - három színű quinoa mix. A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, magas rost, fehérje és vitamin tartalma miatt superfoodként is emlegetik...
Natura chilis bulgur 250 g Reformköret bulgurral és szárított zöldségekkel. Gyorsan elkészíthető, 4 személy részére elegendő. Kizárólag természetes összetevők felhasználásával,...
Natura lenmag arany 250 g Összetevől: arany lenmag Az arany lenmag lágy, diós ízével és sokoldalú felhasználhatóságával kiváló kiegészítője salátáknak, pékárunak vagy smoothie-knak...
Az 500 g-os kiszerelés kisebb lett A tönkölybúza ásványi anyag- és nyomelem- tartalma jelentős részben a korpájában található. Fogyasztását ajánljuk a napi rostbevitel növelésére...
Natura csíráztatásra napraforgó 200 g Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Natura csicseriborsó 250 g NATURA CSICSERIBORSÓ Érrendszerünk őre a csicseriborsó. Ha rendben akarjuk tudni az érrendszerünket, akkor a következőket mindenképpen érdemes kipróbálni,...
Natura csíráztatásra rukkola 200 g A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott...
Natura csíráztatásra fekete retekmag 200 g Fekete retekmag csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: Sötétlila levél és halványlila csíra ...
Natura csíráztatásra retekmag sango 200 g Retekmag - Sango csíráztatásra (raphanus sativus) Vörös színű különleges csíra Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés...
Natura csíráztatásra vöröshere 200 g NATURA CSÍRÁZTATÁSRA VÖRÖSHERE Áztatási idő: 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő: 3 nap. Csírahossz: kb. 2-3 mm. A, B, C, D,...
Natura vöröslencse 250 g NATURA VÖRÖS LENCSE A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják. A felezett vörös változat az egész Közel-Keleten...
Natura csíráztatásra azuki bab 200 g Azuki bab csíráztatásra (vigna angularis) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4...
Natura csíráztatásra zöldborsó 200 g Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.