Dénes-Natura Repce csíráztatásra - 200 g

Ajánlataink a termékre

 

Dénes-Natura Repce csíráztatásra - 200 g

649 Ft
+ 1 390 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
zoldbolt.hu
Termékleírás
Címkék nagy kiszerelés
Kiszerelés 200 g
gtin 5997848515405
Gyártó Dénes Natura
Öko cimkék Hazai
Várható beérkezés 5-7 munkanap
Árukereső.hu Export kategória Étel-Ital > Magvak
POLC 1A07e(8)
árgép.hu szállítási idő Raktáron
shipping_weight 0.33

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Repce csíráztatásra(Brassica napus). Természetes repcemag csíráztatásra , amely gazdag antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Ideális választás az egészségtudatos és fenntartható életmódhoz.

Dénes Natura Repce csíráztatásra - 200 g A Dénes Natura Repce csíráztatásra ideális választás, ha otthon szeretnél friss, ropogós repcecsírát nevelni. Ez a gondosan válogatott mag természetes, vegyszermentes összetételű, és kiválóan alkalmas csíráztatásra. A repcecsíra gazdag tápanyagokban, mint például vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok, amelyek hozzájárulnak az immunrendszer erősítéséhez, az energiaszint növeléséhez és a sejtek egészségének megőrzéséhez. Csíráztatás lépésről-lépésre, így csináld Miért válaszd a Dénes Natura Repce csíráztatásra terméket?
  • Prémium minőség: Kifejezetten csíráztatásra szánt, vegyszermentes repcemagok.
  • Tápanyagban gazdag: A repcecsíra gazdag B-vitaminokban, E-vitaminban, ásványi anyagokban (kalcium, vas) és antioxidánsokban.
  • Könnyen elkészíthető: Otthoni csíráztatásra egyszerűen alkalmazható.
  • Egészséges életmód: Kiváló kiegészítő vegetáriánusok, vegánok és egészségtudatos étrendhez.
  • Fenntartható választás: Az otthoni csíráztatás környezetbarát és hulladékmentes megoldás.
Hogyan csíráztass repcemagot? A repcemag csíráztatása egyszerű folyamat:
  1. Áztasd be a repcemagokat tiszta vízbe 4 órára.
  2. Öblítsd le a magokat, majd helyezd őket csíráztató edénybe vagy befőttesüvegbe.
  3. Naponta 2-3 alkalommal öblítsd át a magokat tiszta vízzel, hogy frissek maradjanak.
  4. 3-5 nap alatt a repcecsírák elérik az ideális méretet, és fogyaszthatók.
  5. Hűtőben tárold a csírákat, és 3-4 napon belül használd fel őket.
Csírázási idő: 3-5 nap. Csíra hossza: kb. 6-8 mm Miért érdemes csíráztatni repcemagot? A repcecsírák előállítása nemcsak egyszerű, hanem számos egészségügyi előnnyel is jár:
  • Gazdag antioxidánsokban: Védi a sejteket az oxidatív stresszel szemben, hozzájárulva az egészség megőrzéséhez.
  • Támogatja az immunrendszert: A vitaminok és ásványi anyagok segítik a szervezet természetes védekezőképességét.
  • Könnyebb emészthetőség: A csíráztatási folyamat során a tápanyagok könnyebben felszívódnak.
  • Egészséges zsírsavak: A repce magjai és csírái természetes módon tartalmaznak jótékony zsírsavakat, amelyek elősegítik a szív- és érrendszer egészségét.
Kiszerelés Kiszerelés: 200 g gondosan válogatott repcemag, amely elegendő több csíráztatási ciklushoz. Miért válaszd a Dénes Natura termékeket? A Dénes Natura termékei a természetességet és a fenntarthatóságot képviselik. A repcemagjaik kiválóak otthoni csíráztatásra, és segítenek egészséges, tápanyagokban gazdag étrend kialakításában. Válaszd a friss, természetes és fenntartható megoldásokat a Dénes Natura Repce csíráztatásra termékkel! Kipróbálnád a mikrozöldeket is? Mi a különbség a csírák és a mikrozöldek között? Kattints a képre és olvasd el cikkünkben: Olvasd a Zöldbolt Magazint , ha érdekelnek további természetes betegségmegelőző és immunerősítő praktikák, illetve szeretnéd a náthás, megfázásos betegségeket gyorsabban, a természet erejével legyőzni !

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.