Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Allergiával kapcsolatos információk Mandula: Tartalmaz Brazil dió: Tartalmazhat Kesudió: Tartalmaz Mogyoró: Tartalmazhat Makadámia dió / Queenslandi dió: Tartalmazhat Diófélék:...
? ?Törökbúza, török rizs vagy másnéven bulgur egy finom gabonaféle, mely tulajdonképpen egy rostban gazdag búza töret. Törökországban és a Közel-Keleten a legnépszerűbb, de fogyasztják...
Allergiával kapcsolatos információk Glutént tartalmazó gabonafélék: Tartalmaz Búza: Tartalmaz Ország Származási ország: Lengyelország Tárolá si típus Típus: Szobahőmérsékletű...
A Chia mag nagyon magas koncentrációban tartalmaz számos, az emberi szervezet egészséges működéséhez szükséges tápanyagot. Magas az Omega 3 zsírsav tartalma. Proteinben gazdag, és a...
Ínycsiklandóan édes ízt biztosít joghurttal, mazsolával fogyasztva, valamint ízletes köretként is szolgál párolt húsokkal tálalva. Könnyen emészthető, ezért az emésztési zavarokkal...
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
"Kiváló csíraképességű, életerős tönköly búzafű magok. A magokat mi magunk termeljük, hogy azok tiszták, egészségesek, kórokozóktól természetes módon védettek legyenek. Így szolgálhat...
Fedezd fel a chia mag kivételes tulajdonságait! Ez a szuperélelmiszer gazdag Omega-3 zsírsavakban, fehérjékben, rostokban és ásványi anyagokban. Támogatja az egészséges szív- és érrendszert,...
Gazdag fehérjében, rostokban, ásványi anyagokban és omega-3 zsírsavakban. Támogatja az emésztést, az izomműködést, a csontok egészségét és a szív-és érrendszer működését. Tökéletes...
Összetevők: bio héjnélküli tökmag. A terméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk. Fénytől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó...
A Chia mag nagyon magas koncentrációban tartalmaz számos, az emberi szervezet egészséges működéséhez szükséges tápanyagot. Magas az Omega 3 zsírsav tartalma. Proteinben gazdag, és a...
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Felhasználása mára nagyon sokoldalúvá vált. Az ókorban leginkább gyógyszerként, később vegyipari alapanyagként, majd a mákszemet fűszerként is elkezdték használni. A magyar konyha is...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.