A Natura Sárga Lencse az indiai konyhában kedvelt lencse fajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pástétomnak, salátához, leveshez. Elkészítése:...
Natura csicseriborsó 500 g NATURA CSICSERIBORSÓ Érrendszerünk őre a csicseriborsó. Ha rendben akarjuk tudni az érrendszerünket, akkor a következőket mindenképpen érdemes kipróbálni,...
Petrezselyem csíráztatásra (pertroselinum crispum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Az útifű maghéj duzzadó rost, ami saját tömegénél 40x több vizet képes felszívni. Ezt a duzzadási képességét a konyhában is jól ki tudjuk használni, sütemények, kenyerek készítésénél,...
A Benefitt barna Lenmag terméseztes Omega-3 zsírsavakban és értékes rostokban gazdag, sokoldalúan felhasználható mag. Sütemények tésztáinak gazdagítására, kenyérfélék felszínének...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Allergén információ: nyomokban szóját és mustármagot és azokból készült termékeket tartalmazhat. Glutént, földimogyorót és dióféléket is felhasználó üzemben készült. Száraz, hűvös helyen...
Teljes értékű, magas protein tartalmú fehérjeforrás. Optimális arányban biztosít Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat, javítja a fizikai és szellemi teljesítményt...
A Natura Vöröslencse változatosan felhasználható, gyorsan és könnyen elkészíthető főzeléknek, salátának vagy köretnek. A vöröslencse különösen elterjedt a mediterrán régióban és...
NATURMIND BÚZASIKÉR A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően...
Az amaránt kitűnő vas, kalcium, magnézium és cink, valamint egyéb mikroelem forrás. Nemcsak a gabonák, de valamennyi fontos növényi táplálékunkat figyelembe véve az amaránt vastartalma...
NATURMIND CHIA MAG FEKETE A chia mag egy teljes értékű fehérjeforrás, kétszer-háromszor annyi proteint tartalmaz, mint más gabonák. Kitűnő rostforrás, remek vastagbél tisztító, ugyanis...
NATURA PIRÍTOTT SZEZÁMMAG A magvak pirítással, vagy pörköléssel étkezésre előkészített technikája ősidők óta az emberiség kedvelt módszere. A régi magyar nyelvben "pergelt" árpa...
A rizshez hasonlóan készítjük. Kitűnő köret, levesbetét, saláta, fasírt és töltelék alapanyag. Az amaránt aminosav összetétele kedvezően hat a szervezet zsírháztartására, és...
Dénes Natura céklamagok csíráztatásra. Áztasd 12 órán át, majd 8-10 nap alatt friss, tápláló céklacsírákat nevelhetsz! Öblítsd napi kétszer a tökéletes eredményért...
Fedezd fel az apró magok erejét rostokkal és esszenciális zsírsavakkal! Javítja az emésztést, támogatja a szív egészségét, antioxidánsai védenek. Gluténmentes, vegetáriánusok és diétázók...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.