Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Magkeverék pirított szezámmaggal és napraforgóval, valamint lenmaggal, rozspehellyel és búzapehellyel. Felhasználható házi kenyerek felületi szórására, illetve a tésztába keverve...
Magkeverék pirított szezámmaggal és napraforgóval, valamint lenmaggal, rozspehellyel és búzapehellyel. Felhasználható házi kenyerek felületi szórására, illetve a tésztába keverve...
A Dénes Natura Görögszénamag egy sokoldalúan felhasználható, értékes növényi alapanyag, amelyet évszázadok óta ismernek és alkalmaznak a gasztronómiában és a népi gyógyászatban is...
Natura sárga lencse 250 g NATURA SÁRGA LENCSE Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pástétomnak, salátához,...
Repce csíráztatásra (Brassica napus)nagy mennyiségben tartalmaz omega-3 és omega-6 zsírsavakat, nélkülük nem lehetünk egészségesekjavítják a szem hajszálereinek vérellátását az omega-3...
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Az indiai konyha kedvelt alapanyaga, amely gyorsan elkészíthető, hiszen előáztatást nem igényel. Kiválóan illik pástétomokhoz és ízletes köretekhez, változatos ételekhez adva ízt...
Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Érettlenül szedett búzaszemekből készült, gőzölgéssel, majd szárítással. Gazdag rostban és lassan felszívódó szénhidrátokban, így segít fenntartani az energiaegyensúlyt. Egészséges...
A sajátságos, semmihez nem hasonlító íz az egyik ok, ami miatt fogyasztását szinte nem lehet megunni. Sokoldalúan és változatosan elkészíthető, együtt főzve például hajdinával, vagy...
A sajátságos, semmihez nem hasonlító íz az egyik ok, ami miatt fogyasztását szinte nem lehet megunni. Sokoldalúan és változatosan elkészíthető, együtt főzve például hajdinával, vagy...
Zöldborsó csíráztatásra. ( Pisum sativum) Prémium minőségű zöldborsó csíráztatáshoz , amely friss, ropogós csírákat biztosít. Gazdag növényi fehérjékben, vitaminokban és ásványi...
Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris). Prémium minőségű zöld lencsemag csíráztatásra , amely gazdag növényi fehérjékben, rostokban és vitaminokban. Egyszerűen csíráztatható...
Repce csíráztatásra(Brassica napus). Természetes repcemag csíráztatásra , amely gazdag antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Ideális választás az egészségtudatos...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.