GRIZLY Csíráztatni való mag Mungóbab BIO 250 g (Gfam250)

GRIZLY Csíráztatni való mag Mungóbab BIO 250 g (Gfam250)

1 590 Ft

Ajánlataink a termékre

 

GRIZLY Csíráztatni való mag Mungóbab BIO 250 g (Gfam250)

1 590 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
grizly.hu
Termékleírás
GRIZLY Mungóbab BIO Csíráztatni való mag  250 g Adminisztratív besorolás: Csíráztatni való magok Összetétel: Mungóbab BIO* 100 % *CZ-BIO-003 az ökológiai gazdálkodás terméke Származási ország: Olaszország Tárolás: Hűvös, sötét és száraz helyen tárolandó. Csomagolás: Újrazárható PP-csomagolás vagy vákuumzáras PP-csomagolásban (a szállítás során előfordulhat a kicsomagolás, de ez nem befolyásolja a minőséget). Jellemzők és előnyök: A mungóbabcsíra íze a friss borsóéhoz hasonló. Nagyon tápláló, vitaminokban (A-, C-, E- és B-vitaminok), ásványi anyagokban (vas, kálium, magnézium, foszfor, kalcium), antioxidánsokban és aminosavakban gazdag. A csíráztatott magvak vitaminokkal, ásványi anyagokkal, rostokkal, fehérjékkel és enzimekkel gazdagítanak minden étrendet. Ráadásul nagyon ízletes dolog, amely remekül néz ki. A bioélelmiszerek mindig átesnek egy ellenőrzési és tanúsítási rendszeren, amely biztosítja a minőségüket, és lehetővé teszi a címke viselését. A biominőségüket különösen a biogazdálkodás és a fenntartható gazdálkodási rendszerek iránt érdeklődők értékelik. A magok csíráztatásával olyan enzimeket aktiválunk a magokban, amelyek könnyen emészthetővé teszik őket. Ezenkívül a csírázási folyamat során a magokban lévő esszenciális aminosavak mennyisége megnő, a vitamin- és ásványianyag-tartalom pedig többszörösére emelkedik. Felhasználás:  A csíráztatott mungóbab magokat salátákhoz, tésztákhoz, levesekhez adhatjuk, kenyérre kenhetjük, vagy zöldség turmixokban használhatjuk. . Használati utasítás:​ A magokat vízben áztatjuk 8-12 órán keresztül. Hagyja a magokat csírázni a csírázó edényben 4-6 napig. A csírázás során naponta 2-3 alkalommal öblítse le a magokat. A teljesen csírázott, fogyasztásra kész magvak mérete 2,5-5 cm. Az ideális hőmérséklet az egész folyamathoz 20°C. A mungóbabcsíra nagyon egészséges és tápláló. Nagyszerű vitamin-, enzim-, ásványi anyag- és fehérjeforrás.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.