GRIZLY Csíráztatni való magok Brokkoli, retek, lóhere BIO 250 g (Gmad250)

GRIZLY Csíráztatni való magok Brokkoli, retek, lóhere BIO 250 g (Gmad250)

1 720 Ft

Ajánlataink a termékre

 

GRIZLY Csíráztatni való magok Brokkoli, retek, lóhere BIO 250 g (Gmad250)

1 720 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
grizly.hu
Termékleírás
GRIZLY Brokkoli, retek, lóhere BIO Csíráztatni való magok  250 g Adminisztratív besorolás: Csíráztatni való magok Összetétel:  Brokkoli*,  retek ( China rose)*, lóhere* *CZ-BIO-003 az ökológiai gazdálkodás terméke Származási ország: Olaszország Tárolás: Hűvös, sötét és száraz helyen tárolandó. Csomagolás: Újrazárható PP-csomagolás vagy vákuumzáras PP-csomagolásban (a szállítás során előfordulhat a kicsomagolás, de ez nem befolyásolja a minőséget). Jellemzők és előnyök: A brokkoli, a retek és a lóhere magvak tökéletes keveréke a közös csíráztatáshoz. Az ízek nagyszerű kombinációja, valamint a fehérjék, enzimek, antioxidánsok, vitaminok és ásványi anyagok kiegyensúlyozott aránya. A keverék csíráztatása után nem is akar majd mást csíráztatni, mert ez mindent megad, amire szüksége van. A brokkolicsíra kiváló immunerősítő, C-, A- és B-vitamin-, kálium- és kalciumforrás. A kínai fajta retekcsíra jót tesz a beleknek, és rendkívül gazdag C-vitaminban. A lóhere ásványi anyagok, különösen kalcium, magnézium, vas és cink tárháza. A bioélelmiszerek mindig átesnek egy ellenőrzési és tanúsítási rendszeren, amely biztosítja a minőségüket, és lehetővé teszi a címke viselését. A biominőségüket különösen a biogazdálkodás és a fenntartható gazdálkodási rendszerek iránt érdeklődők értékelik. A magok csíráztatásával olyan enzimeket aktiválunk a magokban, amelyek könnyen emészthetővé teszik őket. Ezenkívül a csírázási folyamat során a magokban lévő esszenciális aminosavak mennyisége megnő, a vitamin- és ásványianyag-tartalom pedig többszörösére emelkedik. Felhasználás:  A csíráztatott brokkoli, retek és lóhere magokat salátákhoz, tésztákhoz, levesekhez adhatjuk, kenyérre kenhetjük, vagy zöldség turmixokban használhatjuk. . Használati utasítás:​ A magokat vízben áztatjuk 8-12 órán keresztül. Hagyja a magokat csírázni a csírázó edényben 4-6 napig. A csírázás során naponta 2-3 alkalommal öblítse le a magokat. A teljesen csírázott, fogyasztásra kész magvak mérete 2,5-5 cm. Az ideális hőmérséklet az egész folyamathoz 20°C. A három csíráztatott mag keveréke az ízek és tápanyagarányok kiegyensúlyozott kombinációját hozza létre. A brokkoli, a kínai rózsa retek és a lóhere tökéletes trió a közös csíráztatáshoz.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.