GRIZLY Mandula fehércsokoládéban 250 g (Gmbč250)

GRIZLY Mandula fehércsokoládéban 250 g (Gmbč250)

1 750 Ft

Ajánlataink a termékre

 

GRIZLY Mandula fehércsokoládéban 250 g (Gmbč250)

1 750 Ft
+ 1 290 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
grizly.hu
Termékleírás
GRIZLY Mandula fehércsokoládé bevonatban 250 g. Adminisztratív besorolás:  Csokoládés édességek  Összetétel:  Fehércsokoládé 75% (cukor, kakaóvaj,   teljes tejpor ,   zsírmentes tejpor, emulgeálószer:  szója lecitin, természetes vanília aromaszer),   mandula  25%, fényesítő: gumiarábikum Származási ország :  Hollandia Tárolás:  Hűvös, sötét és száraz helyen tárolandó. Csomagolás:  Újrazárható PP-csomagolás vagy vákuumzáras PP-csomagolásban (a szállítás során előfordulhat a kicsomagolás, de ez nem befolyásolja a minőséget). Jellemzők és előnyök:  A fehér csokoládéval bevont mandula előnye kétségtelenül a finom íz. De ez még nem minden, a mandula általában véve is nagyon gazdag tápanyagokban, hiszen magas az egészséges zsírok, antioxidánsok, vitaminok, rostok és ásványi anyagok tartalma. Gyakran még a világ legegészségesebb ételének is tartják. A fehér csokoládébevonat nagy százalékban tartalmaz kakaóvajat, egy nagyon különleges, kakaóbabból préselt növényi zsiradékot, amely más növényi zsírokkal ellentétben nem avasodik meg, és nagy mennyiségű antioxidánst, ásványi anyagokat és egészséges zsírokat tartalmaz, amelyek jó gyors energiaforrást jelentenek. Felhasználás:  A fehér csokoládéval bevont mandula önmagában a legfinomabb, de használhatja desszertek díszítésére is, vagy hozzáadhatja saját gyümölcs- és diókeverékéhez.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.