Kalifa Szárazbab 500g (30-500)

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Kalifa Szárazbab 500g (30-500)

735 Ft
+ 1 800 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
kalifa.hu
Termékleírás
Db/karton 18 db
Csomagolás típusa Párnatasak
Kiszerelés 500 g
Vegán Igen
EAN kód 5997956700977
Arukereso.hu Export Kategória Étel-Ital > Magvak

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A bab kiemelkedő rost-, és fehérjetartalma mellett nagy mennyiségben tartalmaz a normál csontozat fenntartásához nélkülözhetetlen magnéziumot is. A szárazbab hozzájárulhat az emésztés egészségéhez és a telítettség érzéséhez. Gazdag ásványi anyagokban és vitaminokban, például vasban és B-vitaminokban, amelyek fontosak az egészséges vérképzéshez és az idegrendszer megfelelő működéséhez. Rendszeres fogyasztása elősegítheti az egészséges táplálkozást és hozzájárulhat az egészséges testsúly fenntartásához.

Termékelőnyök:

  • Magas fehérjetartalom: A szárazbab kiváló fehérjeforrás, ami fontos az izmok, szövetek és hormonok építéséhez és fenntartásához.
  • Magas rosttartalom: A rost segíthet az emésztésben, hozzájárulhat a telítettség érzéséhez, és segíthet szabályozni a vércukorszintet.
  • Alacsony zsír- és koleszterintartalom: A szárazbab alacsony telített zsírsav- és koleszterintartalommal rendelkezik, ami hozzájárulhat az egészséges szív- és érrendszer fenntartásához.
  • Magas ásványi anyagtartalom: A szárazbab gazdag vasban, magnéziumban, káliumban és más ásványi anyagokban, amelyek fontosak az egészséges testműködéshez.
  • B-vitaminokban gazdag: A szárazbab tartalmaz B-vitaminokat, például B1-, B2- és B6-vitaminokat, amelyek fontosak az energiaellátáshoz és az idegrendszer megfelelő működéséhez.
  • Tápláló és telítő érzés: A szárazbab lassan emészthető, ami hosszantartó telítettség érzést eredményezhet, és segíthet az étvágy és a kalória bevitel szabályozásában.
Felhasználási tanácsok:
  • Főzés és párolás: Áztassa be a szárazbabot vízbe legalább 6-8 órán keresztül, majd főzze vagy párolja puhára. A megpuhult bab számos étel alapanyaga lehet, például leveseknek, raguknak, chili con carne-nek és curryknek.
  • Salátákhoz: Adjon hozzá főtt szárazbabot a salátákhoz. A szárazbab gazdag fehérjében és rostban, ami tápláló és laktató salátát eredményez.
  • Hummusz: Készítsen hummuszt szárazbabból, citromléből, tahiniből, fokhagymából és olívaolajból. Turmixolja össze az összetevőket sima krémmé, majd tálalja friss zöldségekkel vagy pita kenyérrel.
  • Burgerek és fasírtok: Készítsen vegetáriánus burgereket vagy fasírtokat szárazbabból és más zöldségekből, például hagymából, paprikából és zöldfűszerekből. Formázza őket és süsse meg, hogy ropogós külsőt kapjanak.
  • Töltelék: A főtt szárazbab remek tölteléket alkothat tortillákhoz vagy quesadillákhoz. Keverje össze őket sajttal, zöldségekkel és fűszerekkel, majd töltse meg vele a tortillákat.
  • Pástétomok és mártások: Turmixolja össze főtt szárazbabot más hozzávalókkal, például fokhagymával, citromlével és fűszerekkel, hogy ízletes pástétomokat és mártásokat készítsen.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
  • Energia: 1259 kJ / 299 kcal
  • Zsír: 1,3 g - amelyből telített zsírsavak: 0,2 g
  • Szénhidrát: 40 g - amelyből cukrok: 5,5 g
  • Fehérje: 21 g
  • Só:

    Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.