Az inkák kedvelt fő energiaforrása volt. Ezt az aromás specialitást ajánljuk tölteléknek, salátához és különleges köret készítésére. Elkészítés: 250 g vörös quinoát 500 ml vízben 25...
RAPUNZEL BIO MUNGÓ BAB Édes babfajta ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Felhasználható csíráztatásra, egytálételekhez, ázsiai ételekhez, salátákhoz...
RAPUNZEL BIO ADZUKI BAB Az adzuki bab édes babfajta, főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk egytálételekhez, krokett készítésére, makrobiotikus konyhához...
Az inkák kedvelt fő energiaforrása volt. Az ideális gabona vegetáriánusoknak. Ajánljuk főzelékekhez, köretként, kása és felfújt is készülhet belőle. Ellenőrizte: DE-öKO-006. Származási...
Az ínyencek fűszeres lencséje. Egyike a legősibb kultúrnövényeknek. Főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk csíráztatásra, saláták és levesek elkészítésére és egytálételként. Gyártástól...
Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként...
Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként. Jellemzők laktózmentes...
A fekete bab tökéletes alapanyaga lehet a mexikói ételeknek, és kiválóan párosítható kölesből készült fogásokkal. Magas fehérjetartalma miatt tápláló és laktató választás minden ét...
Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként. Ellenőrizte: DE-öKO-006...
Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként...
Aromás bab enyhén édes, diós ízzel és szemcsés állaggal. Az azuki bab enyhe édes íze miatt különösen kedvelt babpüré és pörkölt készítéséhez. A fehérjenövények, például lencse, bab...
A kis fekete lencsét fűszeres, aromás íze jellemzi. A fehérjenövények, például lencse, bab vagy csillagfürt termesztése hozzájárul a változatosabb vetésforgóhoz, és ezáltal a talaj...
A mungbab enyhén édes és finoman diós ízű, rövid áztatási ideje mindössze 1-2 óra. A bab különösen népszerű az ázsiai konyhában a wok ételekhez. Indiában a mung bab az egyik alapvető...
Biotermék, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Gyártástól függően nyomokban glutént tartalmazhat. Az ínyencek fűszeres lencséje. Egyike a legősibb kultúrnövényeknek, főzés után...
Felhasználásra kész zöldlencse – a gyors és egyszerű bio konyhához! Nincs szükség áztatásra vagy főzésre, mivel a lencsét óvatosan előfőzik. A kis zöld lencse kellemes diós és aromás...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.