Próbáld ki a Rédei Salátaborsót (zöldborsót) csíráztatásra vagy mikrozöldnek! Friss, ropogós zöldborsó csírákat és mikrozöldeket nevelhetsz otthon, amelyek tele vannak vitaminokkal,...
Bio vöröshagymamag csíráztatásra vagy mikrozöldnek. Egészséges, vitamindús, kert nélkül is növeszthető szuperélelmiszer! "Napi vitaminadag csíranövényekből, mikrozöldekből" ...
Bio zsázsamag csíráztatásra vagy mikrozöldnek. Egészséges, vitamindús, kert nélkül is növeszthető szuperélelmiszer! "Napi vitaminadag csíranövényekből, mikrozöldekből" Lepidium...
A Rédei lucerna csíráztatásával olyan friss zöldséget élvezhetsz, amely a téli hónapokban is bőségesen ellát vitaminokkal és tápanyagokkal. A csírák könnyen adhatók salátákhoz,...
Kalifa egész mandula 100g Hivatalos magyarországi forgalmazótól. Leírás: A mandula jó B1-, B2- és B6- és E-vitamin forrás. Ásványi anyagok közül jelentős mennyiségű káliumot,...
Aztékzsályamag (Salvia Hispanica). A chia az ajakos növények családjába tartozó növény, amelyet eredetileg az aztékok termesztettek Mexikóban. A Chia mag mint egy újonnan felfedezett...
Ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag energiaforrás. Ajánljuk nassoláshoz, vagy sütemények készítéséhez. Kitűnő választás, ha sportolás közben, vagy az irodában megéhezünk, de az...
Gazdag B vitaminokban, foszforban, magnéziumban, vasban, kalciumban és E-vitaminban. Fehérjetartalma is magas. Nyomelemek (cink, mangán, réz, króm) és karotintartalma kiemelkedő...
Részletes termékinformáció Lizinben és rostban gazdagabb "supefood". Energiaszegény, de értékes tápanyagokban gazdag, így fogyasztásával elkerülhető a fogyókúrával járó tápanyag hiányos...
Édes vagy sós süteményekhez, kelt tésztákhoz, panírozáshoz kiváló, épp úgy, mint saláták meghintésére – nyersen és pirítva is. Összetevők: szezámmag. Felhasználható süteményekhez,...
Miért jó? A mandula jó B1-, B2- és B6- és E-vitamin forrás. Ásványi anyagok közül jelentős mennyiségű káliumot, kálciumot, magnéziumot és foszfort tartalmaz. Nyomelemek közül...
Szeletelt mandulabél, melyet rövid ideig forró, majd hideg vízzel kezeltek – azaz blansíroztak. Felhasználható halételekhez, süteményekhez, pékárukhoz, müzlikhez, salátákoz nyersen...
Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
A tökmag az egyik legjobb réz-, magnézium-, foszfor-, illetve E-vitaminforrás. Rendszeres fogyasztása hozzájárul számos esszenciális tápanyag ajánlott napi mennyiségének beviteléhe...
Blansírozott, nyers, egész mandulabél A mandula jótékony hatása A mag gazdag rostokban, vitaminokban, ásványi sókban és más vegyi anyagokban, melyek kedvezően befolyásolják...
Száz százalékban magyar termőterületről származó mák, darálva. Kiemelkedő vas-, cink- és magnéziumtartalmának köszönhetően a mák rendszeres fogyasztása hozzájárulhat többek között az...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.