Összetevők: mungóbab csíráztatásra Leírás: A mungóbab kis zöld színű mag, amely friss, ropogós textúrájú csírát hajt. Enyhe, édeskés, diós ízvilága miatt remekül illik salátákhoz,...
A Biopont Bio Hántolt konyhakész köles pillanatok alatt elkészül, bármilyen főételhez kiváló és finom köret lehet! Szorít az idő, de mégis egészségeset szeretnél készíteni? Kellene...
Összetevők: mungóbab csíráztatásra Leírás: A mungóbab kis zöld színű mag, amely friss, ropogós textúrájú csírát hajt. Enyhe, édeskés, diós ízvilága miatt remekül illik salátákhoz,...
Tarhonya helyett például bátran használhatunk kölest, az íze a megtévesztésig hasonló lesz a nagymamáink által készített pásztortarhonyához, csak jóval egészségesebb, mert tarhonya...
A chia magok a Salvia hispanica, a Mexikó középső és déli részén őshonos menta család virágvirágú növényének, vagy az Egyesült Államok délnyugati részén és Mexikóban található rokon...
A szezámmag értékes alapanyag lehet a konyhában, egészségünkre ható jótékony tulajdonságai kiemelkedoek. A szezámmag kálciumban sokkal gazdagabb mint a tej, sajt, vagy bármely olajos...
A Natura Csicseriborsó rostban gazdag élelmiszer, mely számos vitaminban is bővelkedik. Ízletes főzeléknek és levesnek egyaránt. A csicseriborsó rostban gazdag élelmiszer, mely...
A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, magas rost, fehérje és vitamin tartalma miatt superfoodként is emlegetik. Lassan felszívódó szénhidrátot tartalmaz, a glikémiás indexe relatív...
Ropogtass pörkölt, sózott kesudiót! Finom, energiadús snack, tiszta és természetes ízvilággal. Mogyi: a minőségi ropogtatnivaló, ami mindig kéznél van!...
A vöröslencs felhasználása A hántolás miatt könnyen emészthető és gyorsan megfő. Ideális krémlevesnek, főzeléknek, pástétomnak. A vöröslencse átlagos tápértéke 100g termékben...
Gyártó: Biopont Modell: Bio szezámmag (200g) Leírás: Kálcium tartalmával emelkedik ki az olajos magok közül. Ezen kívül tartalmaz még B-, D- és E-vitamint, értékes aminosavakat,...
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.