Kalifa sós, szárazon pörkölt kesudió 70g Hivatalos magyarországi forgalmazótól. Leírás: Tudta, hogy a kesudió az egyik legsokoldalúbban felhasználható olajos mag? A ropogós...
Paleolit Quinoa mag fehér 300g A quinoa mag pozitív tulajdonságai: Az egyik legjobb növényi fehérjeforrás Található benne C-, E- és B-vitamin Tartalmaz magnéziumot, vasat,...
A quinoa mag pozitív tulajdonságai: Az egyik legjobb növényi fehérjeforrás Található benne C-, E- és B-vitamin Tartalmaz magnéziumot, vasat, cinket, foszfort és kálciumot ...
Eccofood tönköly búzadara finom őrlésű (tbd) 1000 g Esszenciális aminósav tartalma magasabb a közönséges búzáknál és a szójánál. A legfínomabb tejbegríz készíthető belőle!!!...
E-vitamin, magnézium, kalcium, vas, foszfor, kálium és cink gazdag forrása, támogatja a sejtvédelmet, az immunrendszert, az emésztést és a szív egészségét. Egészséges zsírokkal segíti...
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Egész évben csíráztatható. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Egész évben csíráztatható. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: kb. 20 C fok. Öntözés naponta kétszer. Csírázási...
Héjnélküli, főtt gesztenye, igazi ínyencség. A szelídgesztenye főként Dél-Európában közkedvelt étel. Édes lisztes magvát különböző módon elkészítve fogyasztják: főzelékhez...
A termék érdekes és értékes kiegészítője lehet leveseknek, salátáknak, zöldségköreteknek, mártásoknak, rakott-töltött, csőben sült ételeknek, süteményeknek. Összetevők: , hántolt napraforgó Allergének:,...
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.