Petrezselyem csíráztatásra (pertroselinum crispum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Trigramm chia mag 200 g A chia magok a Salvia hispanica, a Mexikó középső és déli részén őshonos menta család virágvirágú növényének, vagy az Egyesült Államok délnyugati részén...
Középkorai érésű, egyenletes éréslefutású konzervuborka-hibrid. Túlnyomórészt nővirágú. Lombja középzöld, növekedése középerős. Termése világoszöld vagy középzöld, alakja kissé karcsú,...
Apró tüskés, túlnyomóan nővirágú, középérésű konzervuborka fajta. Termései mélyzöld színűek, keseredésmentesek, kifejezetten kemény húsúak, tartósítás után is ropogósak maradnak. Magháza...
Natura csíráztatásra petrezselyem 200 g Petrezselyem csíráztatásra (pertroselinum crispum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási...
Nuts&berries fekete szezámmag 125 g Összetevők: fekete szezámmag Allergének: Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat. Származási hely: Fra...
Petrezselyem csíráztatásra (pertroselinum crispum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
A csicseriborsó magas fehérje és keményítőtartalmú növény. A többi hüvelyeshez képest több C vitamint, (mely tényezőnek a csíráztatásban van jelentősége) és majdnem kétszer annyi vasat...
A mandulafa szubtrópusi növény. Termésének két változatát ismerjük. Az édesmandulát fogyasztjuk, a keserűmandulát a gyógyszeripar hasznosítja. Magas a fehérje és az élelmi rost tartalma...
NATURA HAJDINA NATUR 500 G: Vitamintartalmát tekintve elmondható, hogy a hajdina igen értékes vitaminforrás, mivel a B-vitamincsoport majdnem minden tagját tartalmazza. Tokoferol (E-vitamin),...
NATURA HAJDINA A hajdina, vagy másnéven pohánka régebben az egyszerű népi ételek sorába tartozott. A hántolását is házilag oldották meg hézagosra állított malomkövek között átdörzsölve...
Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.