Tudta, hogy a kesudió az egyik legsokoldalúbban felhasználható olajos mag? Só és olaj felhasználása nélkül, szárazon pörkölt kesudióbél védőgázas csomagolásban...
A szeletelt mandula nem csupán sütemények, desszertek ízletes dísze lehet … A mandulafa szubtrópusi növény. Termésének két változatát ismerjük. Az édesmandulát fogyasztjuk, a keserűmandulát...
Részletes termékinformáció Önmagában fogyasztva kiváló nassolnivaló, ugyanakkor salátákhoz, kenyérbe és süteményekbe sütve is remek alapanyag. Összetevők : héj nélküli tökmag,...
Bio zab ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból egy egészséges, magas fehérjetartalmú gabona, mely hántolt formában többféle étel alapanyagaként használható. Jótékony hatásai miatt...
Biztosan Te is ismered ezt a pici magot, amely számtalan jó tulajdonsággal bír. A keleti konyha és az egészséges életmód elterjedésének, valamint a táplálkozásunkra fordított nagyobb...
Zsázsamag csíráztatásra 200g, Dénes Natura A zsázsacsíra kifejezetten egészséges. Házilag, egyszerűen termeszthető, napi vitamin és ásványi anyag bevitelre alkalmas. A zsázsamag...
Gazdag kalciumforrás, erős antioxidánsként védi a sejteket. Tartalmaz omega-6 zsírsavat, magnánziumot, foszfort, vasat, B- és E-vitaminokat. Támogatja a csontok, az agy és a szív e...
Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Azuki bab csíráztatásra (vigna angularis) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
A csomag tartalma: mungobab-, vöröshere-, lencse- és retekmag. Allergének: nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk...
A zab gyomnövényként kezdte pályafutását, majd a Római Birodalom idején nagy mennyiségben kezdték termeszteni, elsősorban takarmányozási célra. Manapság leginkább pelyhesített formában,...
A chia mag megfelelő arányban tartalmaz Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat. Jelentős ásványi anyag (kalcium, valamint foszfor, kálium, nátrium, cink, réz, mangán) és antioxidáns tartalma...
Azuki bab csíráztatásra (vigna angularis) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.