Miért jó? A fenyőmag nemcsak finom, hanem nagyon értékes élelmiszer is. Magas a fehérje- és élelmirost-tartalma, igen gazdag A-, E, B1- és B2-vitaminokban, nikotinamidban, valamint...
Származási ország: Németország Az árpagyöngy, vagy más néven gersli, hántolt, és méret szerint osztályozott árpa. Felhasználása: A rizshez hasonlóan készülhet belőle levesbetét,...
A kölest főzés előtt alaposan, többször öblítsük le, mossuk át. A megmosott kölest csurgassuk le, tegyük egy főzőedénybe és legalább háromszoros mennyiségű vízzel öntsük fel. Fedő alatt,...
Az egyik legtöbb ásványi anyagot és tápanyagot tartalmazó gabona. Lassan lebomló szénhidrátforrás, sok rosttal. Minden esszenciális aminosavat tartalmaz. Gluténmentes, ezért liszt érzékenyek...
Táplálkozástani szempontból a barna rizs nagyon értékes, hiszen rendkívül magas a rost-, a komplex szénhidrát- és a B-vitamin-tartalma. Mindemellett egy olyan vegyület is található...
Natura köles. Évszázadokon át néptáplálék volt hazánkban. A honfoglalás idején a nagyurak asztalára is került belőle mint kása, sőt állítólag maga Attila is ezzel kínálta vendégeit...
Összetevők: Pirított kesudió, 1% étkezési só Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 2480 kJ - 598 kcal Zsír 47 g - amelyből telített zsírsavak 8,6 g Szénhidrát ...
A lencse kiadós, a hideg téli napokra való étel. Még a legegyszerűbb változata is finom tud lenni, s fehérjetartalma miatt kiváló húspótló is. 500 g-os lencse; Biorganik termék az...
A mungóbab egy kicsi, zöld színű hüvelyes, amely Dél-Ázsiából származik és évezredek óta ismert. Enyhén édeskés íze van, ezért édesen és sósan is fogyasztható. Sokoldalúságának köszönhetően...
Paleolit Szezámmag 500g Miért jó? A szezámmag magnézium-, vas, - cinktartalma miatt fontos alapanyaga az egészséges táplálkozásnak. Kitűnő természetes forrása a B- és az...
Paleolit Quinoa mag fehér 500g A quinoa mag pozitív tulajdonságai: Az egyik legjobb növényi fehérjeforrás Található benne C-, E- és B-vitamin Tartalmaz magnéziumot, vasat,...
Miért jó? A szezámmag magnézium-, vas, - cinktartalma miatt fontos alapanyaga az egészséges táplálkozásnak. Kitűnő természetes forrása a B- és az E-vitaminoknak. Kiemelkedő a lecitintartalma,...
A quinoa mag pozitív tulajdonságai: Az egyik legjobb növényi fehérjeforrás Található benne C-, E- és B-vitamin Tartalmaz magnéziumot, vasat, cinket, foszfort és kálciumot ...
Egyik kedvenc élelmiszered lehet a sokoldalúan felhasználható chia mag. A rágcsálnivalónak is kiváló azték kincs nyersen és ételek összetevőjeként is fogyasztható, étrendedbe illesztve...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.