A terméket magában fogyasztva, vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez, saláták ízesítésére ajánlja a Naturfood – nyersen és pörkölve egyaránt. Fogyasztható közvetlenül...
Az azték zsálya, azaz a chia magja az egyik legjobb növényi Omega-3 forrás. Ezen kívül magas az ásványi anyag tartalma és értékes rostforrás. A chia mag saját tömegének másfél-kétszeresét...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat ...
Az azték zsálya, azaz a chia magja az egyik legjobb növényi Omega-3 forrás. Ezen kívül magas az ásványi anyag tartalma és értékes rostforrás. A chia mag saját tömegének másfél-kétszeresét...
Gluténmentes bio vörös lencse, a vegán és az egészségtudatos konyha alapanyaga. Magas a fehérje és rosttartalma, melyek növelik a teltségérzetet. Gyorsan elkészül, előáztatásra...
A szuperélelmiszerek királya! A quinoa a világ egyik legnépszerűbb egészséges étele A quinoa (ejtsd: kínvá [ˈkēnwä]) gluténmentes, magas fehérjetartalmú és azon kevés növényi...
A makadámdió gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, rostokban és egészséges zsírokban. Antioxidáns tartalma támogatja a szervezet védelmét. Ideális választás a természetes, egészséges...
Az amaránt kitűnő vas, kalcium, magnézium és cink, valamint egyéb mikroelem forrás. Nem csak a vegetáriánusok számára hasznos, de a vashiányosok táplálkozásához rendkívül fontos...
A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga a vörös lencse, amely eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik, de Ázsiától kezdve egészen Észak-Amerikáig teret hódított magának,...
Greenmark bio hántolt árpa 500 g Származási ország: Németország Az árpagyöngy, vagy más néven gersli, hántolt, és méret szerint osztályozott árpa. Felhasználása: A rizshez...
A terméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk. Összetevők: pekándió Átlagos tápérték 100g termékben: Energia kJ 2892 kJ...
Magas fehérjetartalmú vöröslencse, amely B1-vitamint és vasat biztosít. Rövid főzési ideje és sokoldalú felhasználása miatt ideális vegetáriánus és vegán étrendhez, támogatva az energiatermelést...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
A mandula húsz százaléka fehérje, gazdag E-vitaminban és magnéziumban, tartalmaz kalciumot, vasat, foszfort, káliumot és cinket is. 200 g-os mandulabél; Naturfood termék a mandula...
Számos keleti országban fogyasztják köretként vagy különböző ételek alapanyagaként. A bulgurnak magas a vas, magnézium, cink, réz, mangán, rost, foszfor, B3 vitamin, kálium és fehérjetartalma...
A mandula az egyik legrégebben ismert és használt az olajos magvak közül – a növényt az Ószövetség is említi. Évezredes népszerűsége nem véletlenül töretlen: fogyasztása a mennyei élvezet...
Pohánka, tatárka, tatárbúza. Magas rosttartalmú. Gluténérzékenyek is fogyaszthatják. A hajdina eredetileg Ázsia középső részéről származik. Hozzánk a népvándorlás útján...
Gazdag fehérjében és vitaminokban, a mungóbab támogatja az izomnövekedést és immunrendszert. Alacsony zsírtartalmú, lassan felszívódó szénhidrátjai stabilizálhatják a vércukorszintet,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.