A terméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk. Összetevők: pekándió Átlagos tápérték 100g termékben: Energia kJ 2892 kJ...
A kölesreform még a hagyományos magyar konyha területére is becsempészhető. Tarhonya helyett például bátran használhatunk kölest, az íze a megtévesztésig hasonló lesz a nagymamáink...
Magas fehérjetartalmú vöröslencse, amely B1-vitamint és vasat biztosít. Rövid főzési ideje és sokoldalú felhasználása miatt ideális vegetáriánus és vegán étrendhez, támogatva az energiatermelést...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
A mandula húsz százaléka fehérje, gazdag E-vitaminban és magnéziumban, tartalmaz kalciumot, vasat, foszfort, káliumot és cinket is. 200 g-os mandulabél; Naturfood termék a mandula...
Számos keleti országban fogyasztják köretként vagy különböző ételek alapanyagaként. A bulgurnak magas a vas, magnézium, cink, réz, mangán, rost, foszfor, B3 vitamin, kálium és fehérjetartalma...
A mandula az egyik legrégebben ismert és használt az olajos magvak közül – a növényt az Ószövetség is említi. Évezredes népszerűsége nem véletlenül töretlen: fogyasztása a mennyei élvezet...
Pohánka, tatárka, tatárbúza. Magas rosttartalmú. Gluténérzékenyek is fogyaszthatják. A hajdina eredetileg Ázsia középső részéről származik. Hozzánk a népvándorlás útján...
Gazdag fehérjében és vitaminokban, a mungóbab támogatja az izomnövekedést és immunrendszert. Alacsony zsírtartalmú, lassan felszívódó szénhidrátjai stabilizálhatják a vércukorszintet,...
A retekmag egy természetes antibiotikum. Több hot termel, mint a kifejlett retek, elosegítheti a felesleges nyálka eltávolítását, tisztító folyamatot indít el. ...
Naturgold bio hajdina főzésre, sütésre 400 g A hajdina remek ásványianyag-, vitamin- és rostforrás. A hajdinában található flavonoidok pozitívan befolyásolják az szervezet...
BIORGANIK BIO VÖRÖSLENCSE A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga a vörös lencse, amely eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik, de Ázsiától kezdve egészen Észak-Amerikáig...
Gluténérzékenyek is fogyaszthatják. Fehérjetartalma magas. Könnyen emészthető. A quinoa Dél-Amerikából származó növény, amely nem tartozik a gabonák közé, de felhasználása...
A chia mag (aztékzsályamag) a menták családjába tartozó virágos növény. Közép- és Dél-Amerikában őshonos. A chia szó jelentése olajos. Maja nyelven energiát jelent. A chia mag az...
A kendermagban található fehérje az emberi szervezet számára a leginkább hasznosítható növényi eredetű fehérje. Könnyen emészthető, nagyon gyorsan felszívódik és mind a 21 aminosav...
NATURA CSÍRÁZTATÁSRA VÖRÖSHERE Áztatási idő: 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő: 3 nap. Csírahossz: kb. 2-3 mm. A, B, C, D, E, G, K vitamint, valamint foszfort, magnéziumot,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.