A só és hozzáadott olaj nélkül pörkölt mandula fogyasztása része lehet egy egészségesebb életmódnak, mivel csökkenti a túlzott sóbevitel kockázatát, ami összefüggésbe hozható bizonyos...
A szárazon, olaj nélkül pörkölt mandula kiváló E-vitamin forrás, amely nagyszerű alternatívát kínál a rágcsálnivalók között. A sós, pörkölt mandula kellemes ízt és roppanós textúrát...
A sárgabarackot a gyümölcsök királynőjének is tekintik, ami köszönhető kiemelkedő vitamin- és ásványianyag tartalmának, mivel a rostban gazdag gyümölcsben rengetek A-, C és B-vitamin...
Friss, ropogós mogyorónk egyedülállóan gazdag ízvilága különleges élményt nyújt! Élvezze a kiváló minőségű földimogyorók kifinomult ízét, melyet egyedülálló hagymás-tejfölös aromával...
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Vásárold meg most szuper áron termékünket és válogass több mint 5000 féle között! A kamraellato. hu oldalon nincs kockázat, ugyanis mindent valós magyarországi készlet ről...
A szezámmag magas rosttartalma mellett, számos nélkülözhetetlen ásványi anyagot tartalmaz. Gazdag magnézium- és vasforrás! Összetevők: 100% szezámmag Származási hely: Törökország...
Tündérkert tarka/pinto bab 400g Hivatalos magyarországi forgalmazótól. Leírás: Száraz étkezési tarkabab, mely több hagyományos étel alapanyaga. A tarkabab gazdag fehérjében,...
A görögszéne jótékony hatással van az egészségre. A legfrissebb kutatások arra jutottak, hogy a görögszéna elősegíti a külső és belső gyulladások csökkenését, növeli a nemi vágyat és...
Unatkozol a megszokott nassolnivalók között Keresel valami ízleteset, táplálóat és egészségeset Akkor a Maroni hámozott gesztenye snack a tökéletes választás számodra!100% természetes...
Az omega 3 zsírsavak leggazdagabb természetes forrása. A Chia mag vagy más néven aztékzsálya-mag egyedi élelmiszer a maga nemében köszönhetően annak, hogy nagyon magas koncentrációban...
Aszalt gyümölcsök és diófélék keveréke A terméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk. Összetevők: (változó arányban): mazsola,...
Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Már egyre gyakrabban helyettesíti a konyhában a rizst és a búzadarát. Fogyasztható salátákkal, húsokkal, szószokkal, de akár töltelék is készíthető belőle baromfihúsokhoz. Nem igényel...
NATURA HÁNTOLT ZAB A zab (Avena Sativa) Közép-Európában őshonos. Vízzel főzve kását készítenek belőle. A zabliszt, a zablepény, (a haggis) skót nemzeti étel...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.