A paradió avagy brazil dió kiváló szelén forrás, amely ásványi anyag fontos az immunrendszer és a pajzsmirigy megfelelő működéséhez. Mennyi brazil diót érdemes enni, hogy a megfelelő...
A Greenmark Bio Hántolatlan szezámmag vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Adhatjuk péksüteményekhez, szórhatjuk süteményekre, panírba, de dúsíthatjuk vele joghurtot vagy müzlit...
A Greenmark Bio Vörös lencse ízletes főzelék és leves alapanyag. Elkészíthető pürének és szendvicskrémnek is. A lencse az egyik legérdekesebb hüvelyes növény. Proteinben ez a leggazdagabb...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat ...
Az azték zsálya, azaz a chia magja az egyik legjobb növényi Omega-3 forrás. Ezen kívül magas az ásványi anyag tartalma és értékes rostforrás. A chia mag saját tömegének másfél-kétszeresét...
A mandula az egyik legrégebben ismert és használt az olajos magvak közül – a növényt az Ószövetség is említi. Évezredes népszerűsége nem véletlenül töretlen: fogyasztása a mennyei élvezet...
Édes vagy sós süteményekhez, kelt tésztákhoz, panírozáshoz kiváló, épp úgy, mint saláták meghintésére – nyersen és pirítva is. Felhasználható süteményekhez, pékárukhoz, müzlikhez,...
Étkezési dióbél. Tápláló natúr dió Tudta, hogy már napi 30 gramm dió rendszeres fogyasztása bizonyítottan hozzájárul a vérerek rugalmasságának fenntartásához, javításához? Kiemelkedő...
A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga. A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga a vörös lencse, amely eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik, de Ázsiától...
Az inkák kedvelt fő energiaforrása volt. Az ideális gabona vegetáriánusoknak. Ajánljuk főzelékekhez, köretként, kása és felfújt is készülhet belőle. Ellenőrizte: DE-öKO-006. Származási...
Pörkölt bio földimogyoróegy csipet sóval és borssal. A földimogyorót először szárazon megpirítjuk, majd sóval és borssal összekeverjük. Ennek köszönhetően enyhén fűszeres...
Négyféle pirítatlan dió keveréke BIO minőségben, amely minden egészséges nassolás szerelmesének tetszeni fog. A Nuts Mix pekándiót, blansírozott mandulát, egész mogyorót és kesudiót...
A kókuszreszelék a természettel összhangban termesztett BIO kókuszdióból készítik. Az eredmény kiváló ízű alapanyag sütéshez vagy nyers desszertek részeként. A kókuszdió jótékony zsírok,...
Gyártó: BiOrganik Modell: Bio vöröslencse (500g) Leírás: A magas rost- és fehérjedús bio vörös lencse elengedhetetlen részét képezi a kiegyensúlyozott táplálkozásnak. Magas...
Az ázsiai konyha alapeleme! Az egészséges zsírok, fehérjék, B-vitaminok, ásványi anyagok, rostok, antioxidánsok kiváló forrása A szezámmag a sesamum indicum növény apró,...
A BIO Mák tökéletes, BIO minőséget kínál, a házi sütés szerelmeseinek kedvére. Nagyszerű összetevője tortának, muffinnak és keksznek, de smoothie-hoz, joghurthoz és zabkásához is adhatod...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.