A mandula az egyik legrégebben ismert és használt az olajos magvak közül – a növényt az Ószövetség is említi. Évezredes népszerűsége nem véletlenül töretlen: fogyasztása a mennyei élvezet...
Rapunzel Kesudió, pörkölt, sózott Bio 100g Ropogósra sült, finomra sózva és frissen csomagolva. A kesudiót főleg megújuló energiákból származó forró levegővel sütik meg, ezért...
A kendermagban található fehérje az emberi szervezet számára a leginkább hasznosítható növényi eredetű fehérje. Könnyen emészthető, nagyon gyorsan felszívódik és mind a 21 aminosav...
A kendermagban található fehérje az emberi szervezet számára a leginkább hasznosítható növényi eredetű fehérje. Könnyen emészthető, nagyon gyorsan felszívódik és mind a 21 aminosav...
NATURA CSÍRÁZTATÁSRA VÖRÖSHERE Áztatási idő: 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő: 3 nap. Csírahossz: kb. 2-3 mm. A, B, C, D, E, G, K vitamint, valamint foszfort, magnéziumot,...
Bio hántolt kendermag: gazdag fehérjében, minden esszenciális aminosavat tartalmaz. Tartalmaz omega-3 és omega-6 zsírsavakat, amelyek támogatják a szív egészségét. Tele vitaminokkal...
Gluténérzékenyek is fogyaszthatják. Fehérjetartalma magas. Könnyen emészthető. A quinoa Dél-Amerikából származó növény, amely nem tartozik a gabonák közé, de felhasználása...
A chia mag (aztékzsályamag) a menták családjába tartozó virágos növény. Közép- és Dél-Amerikában őshonos. A chia szó jelentése olajos. Maja nyelven energiát jelent. A chia mag az...
Naturgold bio hajdina főzésre, sütésre 400 g A hajdina remek ásványianyag-, vitamin- és rostforrás. A hajdinában található flavonoidok pozitívan befolyásolják az szervezet...
Gazdag fehérjében és vitaminokban, a mungóbab támogatja az izomnövekedést és immunrendszert. Alacsony zsírtartalmú, lassan felszívódó szénhidrátjai stabilizálhatják a vércukorszintet,...
A pínea- vagy mandulafenyő vajas ízű , krémes állagú , elefántcsont színű magja . A fenyőmagot nyersen is fogyaszthatjuk, viszont száraz serpenyőben enyhén megpirítva...
A pínea- vagy mandulafenyő vajas ízű , krémes állagú , elefántcsont színű magja . A fenyőmagot nyersen is fogyaszthatjuk, viszont száraz serpenyőben enyhén megpirítva...
Az Omega-3 és Omega-6 zsírsavakban, E-vitaminban, valamint antioxidánsokban gazdag fenyőmag támogatja a szív- és érrendszer egészségét, energiaszintünk fenntartását és a bőr optimális...
Pohánka, tatárka, tatárbúza. Magas rosttartalmú. Gluténérzékenyek is fogyaszthatják. A hajdina eredetileg Ázsia középső részéről származik. Hozzánk a népvándorlás útján...
Globus Mexikói quinoa saláta. Vörös kidney bab, vákuumzárású Összetevők: vörös kideny bab, ivóvíz, étkezési só. Fehér quinoa, vákuumzárású Összetevők: fehér quinoa, ivóvíz, napraforgó...
Számos keleti országban fogyasztják köretként vagy különböző ételek alapanyagaként. A bulgurnak magas a vas, magnézium, cink, réz, mangán, rost, foszfor, B3 vitamin, kálium és fehérjetartalma...
A mandula húsz százaléka fehérje, gazdag E-vitaminban és magnéziumban, tartalmaz kalciumot, vasat, foszfort, káliumot és cinket is. 200 g-os mandulabél; Naturfood termék a mandula...
Magas fehérjetartalmú vöröslencse, amely B1-vitamint és vasat biztosít. Rövid főzési ideje és sokoldalú felhasználása miatt ideális vegetáriánus és vegán étrendhez, támogatva az energiatermelést...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.