A bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben, kiszárítják,...
A kesudióban nagyon sok értékes tápanyag található: foszfor, magnézium, vas, réz, cink, szelén, A- és B-vitaminok, béta-karotin, folsav, hogy csak néhányat említsünk. Külön is kiemelnénk...
Dénes Natura céklamagok csíráztatásra. Áztasd 12 órán át, majd 8-10 nap alatt friss, tápláló céklacsírákat nevelhetsz! Öblítsd napi kétszer a tökéletes eredményért...
Dénes Natura céklamagok csíráztatásra. Áztasd 12 órán át, majd 8-10 nap alatt friss, tápláló céklacsírákat nevelhetsz! Öblítsd napi kétszer a tökéletes eredményért...
Bio tisztított alakor ősbúza. Kóstolj bele az ősi ételek ízvilágába! Az alakor gyöngyként ismert hántolt ősbúza szemek selymesen lágy ízével valódi gasztronómiai csodát varázsolhatsz,...
BIORGANIK BIO QUINOA PUFFASZTOTT A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, az inkák a Magok Anyjának tartották. Peruban és Bolíviában termesztik elsősorban, főleg a sziklásabb, szikesebb...
A bulgur gazdag tápanyagokban, így ideális választás a vegán életmódot követők számára. Főzési ideje rövidebb, mint a barna rizsé, így gyorsan készíthetünk belőle finom ételeket...
Natura csíráztatásra cékla 200 g Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4...
A quinoa Dél-Amerikából származó növény, amely nem tartozik a gabonák közé, de felhasználása és beltartalmi értéke hasonló. Az inkák a gabonák anyjaként tisztelték és nemcsak étkezési...
A kesudióban nagyon sok értékes tápanyag található: foszfor, magnézium, vas, réz, cink, szelén, A- és B-vitaminok, béta-karotin, folsav, hogy csak néhányat említsünk. Külön is kiemelnénk...
A chia mag kiváló növényi Omega-3 forrás, támogatja a szív egészségét, csökkentheti a koleszterinszintet, gazdag rostokban és fehérjében, segíti az emésztést és az anyagcserét. Tökéletes...
Biorganik bio hajdina 500 g A hajdina eredetileg Ázsia középső részéről származik. Hozzánk a népvándorlás útján jutott el. A 20. század előtt főleg a szegényebb, földművelésből...
A feketecseresznye a nyár édes, különleges zamatú gyümölcse. A mélyfeketére érett szemeket leszedve, azonnal aszalva hozzáadott cukor, tartósítószer és adalékanyagok nélkül egész évben...
Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
A lóbab ropogós pörkölt felülettel és egyensúlyozott sós ízzel rendelkezik, ideális snackként, munkához, utazáshoz vagy egy egyszerű gasztronómiai élvezethez. A kiszerelés praktikus...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.