A kókusz chips a BIO kókuszdióból készül, összhangban a természettel. Ennek eredménye a nagyszerű ízű chips, amelyek hasznos zsírok, rostok, ásványi anyagok és vitaminok forrása és...
Dió és mazsola finom keveréke BIO minőségben, amely kielégíti ízlelőbimbóit és biztosítja a szükséges energiát. A Sweet Mix blansírozott mandulát, kesudiót, lédús mazsolát és ropogós...
A reszelt kókuszt a természettel összhangban termesztett BIO kókuszdióból készítik. Az eredmény kiváló ízű alapanyag sütéshez vagy nyers desszertek részeként. A kókuszdió jótékony ...
A kókuszreszelék a természettel összhangban termesztett BIO kókuszdióból készítik. Az eredmény kiváló ízű alapanyag sütéshez vagy nyers desszertek részeként. A kókuszdió jótékony zsírok,...
Natúr, pörköletlen kesudió. Amellett, hogy első osztályú ropogtatnivaló, például víz és némi só hozzáadásával tejmentes főzőtejszín-helyettesíthető készíthető belőle...
Biopont Bio Köles 500 g Könnyen emészthető, gluténmentes, rendkívül tápláló, gazdag proteinben és ásványi anyagokban, úgy, mint vas, magnézium, szilícium, foszfor. Tartalmaz...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Bio durumbúzatöret, bulgur. A bulgur tulajdonképpen rostban gazdag durumbúza töret. Összetevők: , durumbúza*, *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01, ellenőrizte: Biokontroll...
Natura quinoa vörös 250 g A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, magas rost, fehérje és vitamin tartalma miatt superfoodként is emlegetik. Lassan felszívódó szénhidrátot tartalmaz,...
Gazdag fehérjékben és esszenciális zsírsavakban. Magnézium, kálium és antioxidáns vitaminok támogatják az egészséget. Szelén, cink és réz fokozza az immunitást, míg a fitoszterolok...
A mandulafa szubtrópusi növény. Termésének két változatát ismerjük. Az édesmandulát fogyasztjuk, a keserűmandulát a gyógyszeripar hasznosítja. Magas a fehérje és az élelmi rost tar...
Szín: zöld levél és halványvörös csíraÍz: friss, retekre jellemzőCsíráztatás: 12 óra áztatás utánCsírázási idő: 3-5 napÖblítés: naponta legalább kétszer. Lehet naponta többször is átöblíteni,...
Azuki bab csíráztatásra (vigna angularis) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.