Nuts&berries fekete szezámmag 125 g Összetevők: fekete szezámmag Allergének: Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat. Származási hely: Fra...
Natura csíráztatásra petrezselyem 200 g Petrezselyem csíráztatásra (pertroselinum crispum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási...
NATURA SZEZÁMMAG A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan...
Trigramm chia mag 200 g A chia magok a Salvia hispanica, a Mexikó középső és déli részén őshonos menta család virágvirágú növényének, vagy az Egyesült Államok délnyugati részén...
Mandulabél, kesudió, paradió és mogyoróbél ízletes egyvelege, mely tökéletes és egészséges csemegét alkot. Fogyasztható közvetlenül csemegeként, felhasználható süteményekhez, pékárukhoz,...
Kiváló minőségű, gondosan válogatott, pörköletlen és sótlan kesudió. Akár önmagában, csemegeként fogyasztva, akár sütéshez, főzéshez, salátákhoz. Fogyasztható közvetlenül csemegeként,...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat...
Petrezselyem csíráztatásra (pertroselinum crispum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Felhasználása köretként, főzeléknek, levesnek, tölteléknek, salátabetétként vagy pástétomnak. Jó tudni nagyon rövid a főzési ideje és áztatást sem igényel. Kb. 10-15 perc alatt megfő,...
Magas vas-, kálium-, magnézium- és cinktartalmú, antioxidánsokban gazdag termék, amely támogatja az immunrendszert, hozzájárul az izomműködéshez, valamint a szív- és érrendszer egé...
Tele esszenciális zsírsavakkal és antioxidánsokkal, ez a magkeverék támogatja a szív- és érrendszert, az immunrendszert és az emésztést. Gazdag E-vitaminban, folsavban, cinkben és ...
Hétféle aszalt gyümölcs és olajos mag gazdag keveréke. Egyetlen adagja is kiváló magnézium- és káliumforrásként járul hozzá az egészséges hétköznapokhoz...
Petrezselyem csíráztatásra (pertroselinum crispum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Hétféle aszalt gyümölcs és olajos mag gazdag keveréke. Egyetlen adagja is kiváló magnézium- és káliumforrásként járul hozzá az egészséges hétköznapokhoz...
NATURA SZEZÁMMAG A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan...
Egész mandulabél, melyet rövid ideig forró, majd hideg vízzel kezeltek – azaz blansíroztak. Fogyasztható közvetlenül csemegeként, felhasználható müzlik, joghurtok ízesítésére, sütemények...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.