Biopont Bio Köles 500 g Könnyen emészthető, gluténmentes, rendkívül tápláló, gazdag proteinben és ásványi anyagokban, úgy, mint vas, magnézium, szilícium, foszfor. Tartalmaz...
Az útifű maghéj természetes rostforrás, amely támogatja az emésztés egészségét, segít fenntartani a megfelelő bélmozgást, csökkenti az éhségérzetet és kiegyensúlyozza a vércukorszintet...
Az útifű maghéj duzzadó rost, ami eredeti méretének a tízszeresére duzzad meg a belekben, növeli a széklettömeg nagyságát, lágyítja tartalmát, megtisztítja a belek falát, és serkentik...
Natur Tanya hántolt köles 500 g Natur Tanya® Hántolt Köles. Már Honfoglaló őseink legfőbb étke is a köleskása volt! Édesen, sósan. A kölesből készíthetünk édes desszerteket,...
Az útifű maghéj duzzadó rost, ami eredeti méretének a tízszeresére duzzad meg a belekben, növeli a széklettömeg nagyságát, lágyítja tartalmát, megtisztítja a belek falát, és serkentik...
A pisztácia káliumban és vasban gazdag ropogtatnivaló, gazdag vitamin forrás. Magas a telítetlen zsírsav-tartalma, ezért jótékony hatással bír a szív és érrendszeri megbetegedések megelőzésében...
A pisztácia káliumban és vasban gazdag ropogtatnivaló, gazdag vitamin forrás. Magas a telítetlen zsírsav-tartalma, ezért jótékony hatással bír a szív és érrendszeri megbetegedések megelőzésében...
Biorganik Bio Zab 500 g A zab mediterrán elterjedésű mérsékelt égövi növény, magas protein- és zsírtartalma miatt emberi fogyasztásra és takarmánynak kiválóan alkalmas. Eredetileg...
Összetevők: dióbél 60%, cukorliszt (cukor, burgonyakeményítő) 40% Tudta, hogy a dió rendszeres fogyasztása segíti az immunrendszer normál működését? Amellett, hogy kiváló vas- és...
Kalifa kesudió 100 g A kesudióban nagyon sok értékes tápanyag található: foszfor, magnézium, vas, réz, cink, szelén, A- és B-vitaminok, béta-karotin, folsav, hogy csak néhányat...
Natura csíráztatásra azuki bab 200 g Azuki bab csíráztatásra (vigna angularis) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4...
Naturgold bio puffasztott alakor ősbúza natúr 100 g Az alakor egyike az emberiség első gabonáinak. A tudatos táplálkozás egyik kihagyhatatlan eleme. Fogyaszthatja önmagában, de...
Az alakor egyike az emberiség első gabonáinak. A tudatos táplálkozás egyik kihagyhatatlan eleme. Fogyaszthatja önmagában, de tejjel, joghurttal, akár gyümölcslével elkeverve pillanatok...
Kalifa Törökmogyoró natúr 100g Miért jó? Táplálkozástani kutatások bizonyították, hogy a mogyoróban megvan a diófélék minden jó tulajdonsága. Az ízletes, tápláló mogyorószemekben...
Azuki bab csíráztatásra (vigna angularis) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Miért jó? Táplálkozástani kutatások bizonyították, hogy a mogyoróban megvan a diófélék minden jó tulajdonsága. Az ízletes, tápláló mogyorószemekben sok a fehérje és a rost. Jelentős...
Petrezselyem csíráztatásra (pertroselinum crispum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.