Kiváló minőségű NaturGold földkeverék. Ez nem egy szokványos, bárhol beszerezhető virágföld. Kifejezetten a csírázó gabonafüvek igényeihez fejlesztettük ki. Összetevőinek köszönhetően...
Kalifa kesudió 100g Az olajos magvak telítetlen zsírsavakban, illetve rostban gazdagok és hozzájárulnak a szervezet nyomelem- és vitamin szükségletének kielégítéséhez. A kesudióban...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat...
A száraz vöröslencse egy sokoldalú és tápláló hüvelyes, amelyet számos ételhez felhasználhatunk. Különlegessége az áztatás nélkül is rendkívül rövid főzési ideje. A vörös lencse...
A köles az egyik legősibb gabona, Mezopotámia területén már 6000 évvel ezelőtt is termesztették. Évezredeken keresztül széles körben felhasznált alapanyag volt Ázsiában, Afrikában és...
A szeletelt mandula nem csupán sütemények, desszertek ízletes dísze lehet … A mandulafa szubtrópusi növény. Termésének két változatát ismerjük. Az édesmandulát fogyasztjuk, a keserűmandulát...
A mandula az egyik legértékesebb csonthéjasunk. Magas telítetlen zsírsav-tartalma révén véd a szív- és keringési betegségek ellen. Nagyon sok kalciumot tartalmaz, így jótékony hatással...
Natura csicseriborsó 500 g NATURA CSICSERIBORSÓ Érrendszerünk őre a csicseriborsó. Ha rendben akarjuk tudni az érrendszerünket, akkor a következőket mindenképpen érdemes kipróbálni,...
Natura vöröslencse 500 g NATURA VÖRÖS LENCSE A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják. A felezett vörös változat az egész Közel-Keleten...
Natura quinoa 250 g Akár köretként, salátaként vagy reggelinek is elkészíthető, könnyen emészthető ételkülönlegesség. Fehérjeforrás, rostban gazdag. Összetevők: quinoa...
Kalifa szeletelt mandulabél 100g A szeletelt mandulabél magas fehérjetartalmú, emellett E-vitamint , magnéziumot és káliumot is tartalmaz, így fogyasztása többféle előnnyel jár...
NATURFOOD HÁNTOLT NAPRAFORGÓ Gazdag B vitaminokban, foszforban, magnéziumban, vasban, kalciumban és E-vitaminban. Fehérjetartalma is magas. Nyomelemek (cink, mangán, réz, króm) és karotintartalma...
A terméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk, pörkölve és nyersen egyaránt. Összetevők: blansírozott mandulabél Átlagos...
A mandula az egyik legértékesebb csonthéjasunk. Magas telítetlen zsírsav-tartalma révén véd a szív- és keringési betegségek ellen. Nagyon sok kalciumot tartalmaz, így jótékony hatással...
Az adzuki bab apró, sötétvörös szemű, enyhén diós ízű hüvelyes, amely magas fehérje- és rosttartalommal, valamint alacsony zsírtartalommal rendelkezik. Tökéletes levesekbe, salátákba,...
A fekete szezámmag színével és kifejezettebb diós ízével nyűgöz le. Magas rosttartalommal rendelkezik, és a konyhában sokféleképpen felhasználható. Például a sushi, a saláták, a levesek,...
Arany lenmag Az arany lenmagnak is legalább annyi - ha nem több - az értékes tulajdonsága, mint a barna lenmagnak . Íze könnyed, lágy, selymes, nem annyira markáns, mint a barnáé...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.