Gazdag omega-3 forrás a szív egészségéért, rosttartalma segíti az emésztést, lignánjai erős antioxidánsok. Kiváló fehérjeforrás vegetáriánus étrendhez, támogatja a bőr és hormonális...
A közel-keleti (elsősorban török) konyha fontos alapanyaga a bulgur. A barna bulgur fekete búzából koptatás, gőzölés, szárítás után készült töret. Elsősorban köretként és tabulé jellegű...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Az emberiség első gabonája, a mai nemesített gabonák őse. A modern táplálkozásban eredeti, ősi génállománya teszi értékessé. A belőle készült gabonafű sokak szerint koncentrált "egészségbomba"...
Szeletelt aszalt mangó védőgázas csomagolásban. Tudta, hogy az aszalt mangó kíváló E-vitamin forrás? Rendszeres fogyasztásával az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni...
A kókuszdió a kókuszpálma termése, amely akár harminc méter magasra is megnőhet. A növény eredete nem teljesen tisztázott, de valószínűleg Dél-Kelet Ázsia lehetett az őshazája, ahonnan...
A chia mag (aztékzsálya-mag) a menták családjába tartozó virágos növény. Közép- és Dél-Amerikában őshonos. A chia szó jelentése olajos. Maja nyelven energiát jelent. A chia mag az aztékok...
A bab kiemelkedő rost-, és fehérjetartalma mellett nagy mennyiségben tartalmaz a normál csontozat fenntartásához nélkülözhetetlen magnéziumot is. A szárazbab hozzájárulhat az emésztés...
A mungbabcsíra édes és frissen ropogós ízű. Ideális wok ételekhez, salátákhoz és tekercsekhez is. A csírák a legegyszerűbb módja annak, hogy fontos vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket,...
A csomag tartalma: retek-, mungóbab- és búzamag. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott csíráztatási mennyiség: 2 evőkanál Áztatási idő: 12 óra Hőmérséklet: 18-22...
Eccofood tönköly búzadara teljes kiőrlésű 1000 g A tönkölybúza kiváló beltartalmi és élettani hatású gabona, mivel esszenciális aminósav tartalma jóval magasabb a közönséges búzánál...
A póréhagyma lágyabb, hagymaízű, jól használható salátákhoz, fantasztikus ízűvé teszik a leveseket, tojásételeket és köretek ízesítője lehet közvetlenül tálaláskor. Hidegtálakhoz használhatjuk...
Alkalmazás: Csíráztatás előtt mossuk meg jól a magokat, beáztatni nem szükséges. Helyezzük a tálat vagy a csíráztató üveget világos, de ne napsütötte helyre. Felhasználás: kiválóan...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.