Gazdag B vitaminokban, foszforban, magnéziumban, vasban, kalciumban és E-vitaminban. Fehérjetartalma is magas. Nyomelemek (cink, mangán, réz, króm) és karotintartalma kiemelkedő...
Ez az ázsiai eredetű gabonaféle igen sokrétűen felhasználható. Régebben leginkább kását készítettek belőle, azonban nem árt tudni, hogy köretként is igen finom, a magjából pedig liszt...
NATURA BARNA BULGUR Másfajta búzából készítik, a nálunk kevéssé ismert bezostye típusból, ami egészen sötétbarna színű, ez adja a termék sötétebb tónusát. Íze sem egyezik meg a már...
A póréhagyma lágyabb, hagymaízű, jól használható salátákhoz, fantasztikus ízűvé teszik a leveseket, tojásételeket és köretek ízesítője lehet közvetlenül tálaláskor. Hidegtálakhoz használhatjuk...
A vörös lencse rendelkezik a lencsefélék minden pozitívumával, viszont a hántoláskor eltávolítják a nehezen emészthető héját, így a rostanyag tartalma is kevesebb lesz, mint a barna...
Ez a gluténmentes hajdina gazdag B-vitaminokban, E-vitaminban és antioxidánsokban, amelyek támogatják az emésztést és az immunrendszert, miközben hozzájárulnak a szív- és érrendszer...
A durumbúza gazdag fehérjékben és rostokban, támogathatja a jóllakottság érzését és az idegrendszer működését. Kiváló választás kiegyensúlyozott étrendhez, segít a testsúly szabályozásában...
Ez a termék gazdag aminosavakban, magnéziumban és vasban, melyek támogatják az idegrendszert, segítik a stressz csökkentését és támogatják a vérképzést. Gyorsan megfő, rostban pedig...
A vörös lencse rendelkezik a lencsefélék minden pozitívumával, viszont a hántoláskor eltávolítják a nehezen emészthető héját, így a rostanyag tartalma is kevesebb lesz, mint a barna...
Bio póréhagyma csíráztatásra vagy mikrozöldnek. Egészséges, vitamindús, kert nélkül is növeszthető szuperélelmiszer! Csíranövények sorozatunkban olyan BIO vetőmagokat kínálunk,...
Összetétel: durumbúza dara Elkészítés: A kuszkuszt helyezzük lapos tálba, öntsük fel 1-2 ek. olívaolajos forró vízzel, hogy 1-2 ujjnyira ellepje. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Miért jó? A mandula jó B1-, B2- és B6- és E-vitamin forrás. Ásványi anyagok közül jelentős mennyiségű káliumot, kálciumot, magnéziumot és foszfort tartalmaz. Nyomelemek közül...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.