A szezámmag igazi kalciumbomba, csontritkulás esetén rendszeres fogyasztása kifejezetten ajánlott, de tartalmaz még foszfort, magnéziumot, rezet, káliumot is vasat is. A vitaminoknak...
Só és olaj felhasználása nélkül, szárazon pörkölt mandulabél. Tudta, hogy a mandula kiváló cinkforrás, amely nagyszerű alternatívát kínál a rágcsálnivalók között? Összetevők: ...
Az arany lenmagpehely lágy, diós ízével és sokoldalú felhasználhatóságával kiváló kiegészítője salátáknak, pékárunak vagy turmixoknak, panírozásra is különösen ajánljuk. Ételekben,...
Gyártó: NATUR-FOOD Modell: Szezámmag (200g) Leírás: A szezámmag a magok királya. Nem azért, mert a legnagyobb, hanem azért, mert a leggazdagabb bizonyos ásványi anyagokban. ...
Az aszalt szőlő - ismert nevén mazsola - ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a friss szőlő. Kitűnő vasraktár, és nagyon jó káliumforrás. Rostjai segítik az emésztést és csökkentik...
A Naturfood Blansírozott mandulabél magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk, nyersen és pörkölve egyaránt. A mandula kiváló B1-, B2- és B6- és E-vitamin-forrás...
Gazdag vasban, magnéziumban és szilíciumban, természetes gluténmentes, jótékony hatású allergénmentes gabona. Támogatja az emésztést, erősíti a csontokat, bőrt és hajat, valamint szabályozza...
A köles lugosító hatású, ásványokban gazdag, különösen magnéziumban és vérképző vasban, esszenciális, kénes aminosavakban, kötőszövet építő szilíciumban, és a fogakat, csontokat erősítő...
A köles lugosító hatású, ásványokban gazdag, különösen magnéziumban és vérképző vasban, esszenciális, kénes aminosavakban, kötőszövet építő szilíciumban, és a fogakat, csontokat erősítő...
Felhasználható házi kenyérsütéshez a tésztába keverve vagy felületi szóráshoz, ill. müzlibe, salátákhoz. 250 g-os; Dénes Natura termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek...
Ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag energiaforrás. Ajánljuk nassoláshoz, vagy sütemények készítéséhez. Kitűnő választás, ha sportolás közben, vagy az irodában megéhezünk, de az...
Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
A mandula magas E vitamin tartalma erős antioxidáns hatást fejt ki, így jelentős szerepet játszik a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos betegségek megelőzésében, továbbá lassítja...
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
KLOROFILL AMARÁNT MAG Természeténél fogva gluténmentes, bio amaránt mag. Az amaránt aminosav összetétele kedvezően hat a szervezet zsírháztartására, és ezen keresztül az érelmeszesedés...
Tündérkert étkezési mák – gazdag élelmi rostban. Vegetáriánusok is fogyaszthatják. A csomag tartalma 4 adag sütemény vagy tészta készítéséhez elegendő...
Csemegeként fogyasztható, töltelékekhez, süteményekbe, műzlikbe egyaránt használható, nyersen és pirítva is. Összetevők:, kesudió , A termék kizárólag a nátrium természetes jelenléte...
Tündérkert étkezési mák – gazdag élelmi rostban. Vegetáriánusok is fogyaszthatják. A csomag tartalma 4 adag sütemény vagy tészta készítéséhez elegendő...
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.