GRIZLY Mandulák sült sózott 250 g. Nem tudja elképzelni, hogyan nézhetnének ki és ízlelnének ezek a sült mogyorók? Akkor valószínűleg még nem ismeri a mi sült sózott mandulánkat! Olyanok,...
A kis fekete lencsét fűszeres, aromás íze jellemzi. A fehérjenövények, például lencse, bab vagy csillagfürt termesztése hozzájárul a változatosabb vetésforgóhoz, és ezáltal a talaj...
A mungbab enyhén édes és finoman diós ízű, rövid áztatási ideje mindössze 1-2 óra. A bab különösen népszerű az ázsiai konyhában a wok ételekhez. Indiában a mung bab az egyik alapvető...
Biotermék, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Gyártástól függően nyomokban glutént tartalmazhat. Az ínyencek fűszeres lencséje. Egyike a legősibb kultúrnövényeknek, főzés után...
NATURMIND BÚZASIKÉR A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően...
Fehérítetlen mandula 250g Származási ország: USA A dió szerelmesei jól tudják, hogy néhány dióból sosem elég. Ízlelőbimbóinak kielégítéséhez mindössze néhány marék jó dióra van szüksége...
Héj nélküli, friss, ropogós, apró szemű tökmag. Sütödei minőség. Származási hely: Kína A tökmag pozitív tulajdonságai: Triptofán található benne, ami csökkenti...
A quinoa fehérjetartalma magas és ezek aminosav összetétele is kedvező, gazdag esszenciális aminosavakban, mint a metionin, lizin és cisztin. A rostok jótékonyan hatnak a bélműködésre,...
RAPUNZEL BIO ADZUKI BAB Az adzuki bab édes babfajta, főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk egytálételekhez, krokett készítésére, makrobiotikus konyhához. Jellemzők hozzáadott...
Tudta, hogy a Kalifa darált pisztácia különlegessévarázsolja az édességeket? A sokoldalúan felhasználható ízletes pisztácia kiváló rézforrás, a közel-keleti és mediterrán országok desszertjeinek...
Gluténmentes hajdina gazdag ásványi anyagokban és antioxidánsokban, mint a rutin, amely támogatja a sejtvédelmet és az egészséges anyagcserét. Magas rost- és fehérjetartalmával ideális...
Gazdag fehérjében és rostban, alacsony kalóriatartalmú. Vasban és folsavban bővelkedik, elősegíti a sejtek megújulását és az optimális energiatermelést. Polifenoljai antioxidáns védelmet...
Minden más babtól abban tér el, hogy nagyon magas a B-vitamin tartalma, mely az immunrendszer táplálása és az állóképessége növelése miatt fontos, illetve édes és sós ételekhez is használható...
A tökmag kiemelkedő növényi fehérjeforrás Régebben a tököt gyógyító növényként tartották számon, mert E- és C-vitamin forrás, rengeteg benne a magnézium és a kálium, ugyanakkor...
A Greenmark Bio Fekete Beluga lencse a hagyományos lencséhez hasonlóan felhasználható levesnek, főzeléknek, salátához, köretnek. A lencse az egyik legérdekesebb hüvelyes növény...
RAPUNZEL BIO ADZUKI BAB Az adzuki bab édes babfajta, főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk egytálételekhez, krokett készítésére, makrobiotikus konyhához. Jellemzők hozzáadott...
A bio quinoa rengeteg fontos vitamint és nyomelemet tartalmaz: különösen gazdag kalciumban, vasban, valamint káliumot, magnéziumot, B vitaminokat, C-, E-vitamint és karotint is tartalmaz...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.