A kendermag kedvező tulajdonságai A kendermag ideális arányban tartalmazza a szervezet számára fontos fehérjéket, rostokat, segíti az emésztőrendszer működését, segíti az ideális...
A kesudió jellemzői A kesudió sok B2-, B3-, B6- és E-vitamint tartalmaz. A kesudió hozzájárulhat az érrendszer karbantartásához, a koleszterinszintre kedvező hatással lehet...
A kesudió jellemzői - A kesudió sok B2-, B3-, B6- és E-vitamint tartalmaz. - A kesudió hozzájárulhat az érrendszer karbantartásához, a koleszterinszintre kedvező hatással...
A kesudió jellemzői A kesudió sok B2-, B3-, B6- és E-vitamint tartalmaz. A kesudió hozzájárulhat az érrendszer karbantartásához, a koleszterinszintre kedvező hatással lehet. Magas...
Mindent a lenmagról A lenmag rendkívül sokrétű összetevőinek köszönhetően nélkülözhetetlen táplálék. Káliumban, magnéziumban, foszforban, kalciumban, nyomelemekben, élelmi rostokban...
A mandula finom, egészséges nassolnivaló A mandulamag gazdag rostokban, vitaminokban, ásványi sókban és más anyagokban, melyek kedvezően befolyásolják az egészségünket. A...
A mák jellemzőiA csontok építéséhez elengedhetetlenül szükséges a megfelelő mennyiségű kalciumbevitel, és a mákszemek jelentik az egyik leggazdagabb kalciumforrást. Hetente legalább...
Máriatövismag őrlemény A máriatövismag egy ismert gyógynövény, melynek őrleményét évszázadok óta fogyasztják. 2013-ban Magyarországon a máriatövis volt „Az év gyógynövénye. A máriatövis...
Napraforgómag jótékony hatásai A reform konyhában és a növényi étrendet követők körében a natúr napraforgómagot a sokoldalúsága és változatossága mellett magas vitamin és ásványi...
A Nigella mag jellemzői - A nigella magot hívják más néven feketemagnak vagy fekete köménynek is. - Enyhén csípős, a borsra emlékeztető ízű. - Rendkívül erős hatású mag. -...
A paradió (brazil dió) előnyös hatásai A paradió rendkívül tápláló csemege, így érdemes mértékkel fogyasztani. Összetételét tekintve bővelkedik fehérjékben. 100g paradió 14g fehérjét...
Pattogatott amaránt - Kiváló minőségű fehérje összetétele, valamint magas kalcium, magnézium és vastartalma miatt elismerten a legkomplettebb tápanyagtartalmú mag. Átlagos fehérje-,...
A pisztácia jellemzői A pisztácia komoly L-arginin forrás, ami azért fontos, mivel ez az aminosav a test sok folyamatának működésében fontos szerepet tölt be. Hatással van többek...
A szezámmag jellemzői A szezámmag telítetlen zsírsavakat nagy arányban tartalmaz, tömegének több mint felét olaj teszi ki. Jelentős mennyiségű A-, B1-, B2-, E-vitamin van benne...
A tökmag kiemelkedő növényi fehérjeforrás Régebben a tököt gyógyító növényként tartották számon, mert E- és C-vitamin forrás, rengeteg benne a magnézium és a kálium, ugyanakkor...
A törökmogyoró jellemzői A törökmogyoróban megtaláljuk a diófélék minden jó tulajdonságát. Jelentős fehérjeforrás, 100 grammja 14g fehérjét tartalmaz. Fontos mikroelem és ásványi...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.