Összetétel: aprított, előfőzött keménybúza* *= ellenőrzött ökológiai gazdákodásból. A könnyű, hagyományos észak-afrikai gabonaétel, amely jól illik főzelékekhez, pikáns szószokhoz...
Az egzotikus, ropogós, natúr kókusz-chips sok ásványi anyagot tartalmaz, és kitűnő müzlibe, desszertekhez, sütéshez, ázsiai ételekhez. A kiegyensúlyozott táplálkozás értékes eleme...
A mungbab enyhén édes és finoman diós ízű, rövid áztatási ideje mindössze 1-2 óra. A bab különösen népszerű az ázsiai konyhában a wok ételekhez. Indiában a mung bab az egyik alapvető...
Ez a mungó bab nemcsak ízletes, hanem tápláló is, hiszen gazdag fehérjében és rostokban. Használhatod csíráztatásra vagy ázsiai ételekhez, hogy különleges ízeket varázsolj az aszta...
Bio-termék, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Könnyű, egészséges rágcsálnivaló. Elkészítés: 2-3 ek. Rapunzel kókuszzsírt egy magas falu edényben hevítünk és hozzáadunk...
Könnyű, egészséges rágcsálnivaló. Elkészítés: 2-3 ek. Rapunzel kókuszzsírt egy magas falu edényben hevítünk, és hozzáadunk 100 g kukoricát, majd lefedjük. A pattogás megszűntével vegyük...
Az inkák kedvelt fő energiaforrása volt. Az ideális gabona vegetáriánusoknak. Ajánljuk főzelékekhez, köretként, kása és felfújt is készülhet belőle. Ellenőrizte: DE-öKO-006. Származási...
Az inkák kedvelt fő energiaforrása volt. Ezt az aromás specialitást ajánljuk tölteléknek, salátához és különleges köret készítésére. Elkészítés: 250 g vörös quinoát 500 ml vízben 25...
Az olasz babfajta, a Borlotti egy nagyon bőtermő bab, amely könnyen felismerhető vöröses hüvelyéről. M agas fehérjetartalom, melyben nagyon hasonlít az állati eredetű komplett fehérjék...
Felhasználásra kész zöldlencse – a gyors és egyszerű bio konyhához! Nincs szükség áztatásra vagy főzésre, mivel a lencsét óvatosan előfőzik. A kis zöld lencse kellemes diós és aromás...
A köles ősi gabona, alapvető élelem a szervezet számára, magas a rost-, fehérje- és ásványianyag tartalma. Alaprecept: 250 g kölest mossunk meg, kb. 700 ml vízben főzzünk 25 percig,...
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Vegyületeiben a legerősebb zöldségfélék közé tartozik, a legnagyobb mennyiségben tartalmazza a vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat, rengeteg a szervezet számára hasznos anyagot...
Vegyületeiben a legerősebb zöldségfélék közé tartozik, a legnagyobb mennyiségben tartalmazza a vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat, rengeteg a szervezet számára hasznos anyagot...
Réde bio brokkolimag csíráztatásra 15 g Vegyületeiben a legerősebb zöldségfélék közé tartozik, a legnagyobb mennyiségben tartalmazza a vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat,...
A búzacsíra talán a legismertebb a csírák között, volt idő, amikor szinte varázserőt tulajdonítottak neki. A holtak ugyan nem ébrednek fel tőle, de valóban remek élettani hatásokkal...
A búzacsíra talán a legismertebb a csírák között, volt idő, amikor szinte varázserőt tulajdonítottak neki. A holtak ugyan nem ébrednek fel tőle, de valóban remek élettani hatásokkal...
Réde bio búzamag csíráztatásra 50 g A búzacsíra talán a legismertebb a csírák között, volt idő, amikor szinte varázserőt tulajdonítottak neki. A holtak ugyan nem ébrednek fel tőle,...
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.