A Nature Cookta basic Quinoa a tudatosan étkezők konyhájának legfőbb, élelmi rostban gazdag alapanyaga. Negyed óra alatt könnyedén elkészíthető, pirítva a dióra emlékeztető ízű élelmiszer...
A Naturfood Aszalt fekete áfonya magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánlott. A fekete áfonya kiváló antioxidáns forrás. Vitaminjai közül az A-, B1-...
Naturfood Aszalt Szilva 200 g Egyszerre csak kis mennyiségben fogyasszuk, jó ötlet egy maréknyit este vízbe áztatni, a felét reggel, a másik felét pedig este elfogyasztani, így lédúsabbá...
A Naturfood Aszalt sárgabarack magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánlott. A sárgabarack A- és C-vitamin-tartalma igen magas. Tudtad, hogy két-három...
Az aszalt sárgabarackot joggal szokták a szárított gyümölcsök királynőjének nevezni. Hihetetlenül gazdag A-vitaminban és béta-karotinban. Kálium-, kalcium- és foszfortartalma mellett...
Az aszalt gyümölcsök kedvező élettani hatása évezredek óta ismert, már az ókorban is fogyasztották. Nemcsak különlegesen finomak, hanem a friss gyümölcsök után a legjobb rost-, vitamin-...
Gazdag telítetlen zsírsavakban és kalciumban, jótékony hatású a szívre és a csontokra. Magas rost- és fehérjetartalma hozzájárul az emésztéshez és izomtömeg fenntartásához. Antioxidánsai...
NATURFOOD MAZSOLA A mazsola a legelterjedtebb aszalt gyümölcs. Természetes édesség a finomított cukor kiváltására. A magnélküli, dús gyümölcsállományú mazsola élvezetessé teszi...
A quinoa az egyik legjobb növényi fehérjeforrás, ráadásul kiemelkedően magas is a fehérje-tartalma - jóval több, mint a rizsé vagy a búzáé. Található benne C-, E- és B-vitamin, továbbá...
A fehér quinoa egy természetesen gluténmentes pszeudo-zabpehely, amely nagyon könnyen emészthető és könnyen elkészíthető. Manapság az egészséges táplálkozás egyik trendjévé vált, és...
Összetevők: bio héjnélküli tökmag. A terméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk. Fénytől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó...
A terméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk, pörkölve és nyersen egyaránt. Összetevők: mandula Átlagos tápérték 100g...
A mandula fontos energia- és tápanyagforrás. Különösen gazdag olyan egyszeresen telítetlen zsírsavakban, mint például az olajsav, és többszörösen telítetlen zsírsavakban, melyek csökkentik...
A mandula fontos energia- és tápanyagforrás. Különösen gazdag olyan egyszeresen telítetlen zsírsavakban, mint például az olajsav, és többszörösen telítetlen zsírsavakban, melyek csökkentik...
Gazdag egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavakban, antioxidánsokban és ásványi anyagokban, mint az E- és B-vitamin, kalcium és magnézium, melyek támogatják az egészséges szív-...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.