A fehér bab különösen népszerű az olasz konyhában, mint antipasti és a minestrone. A fehérjenövények, például lencse, bab vagy csillagfürt termesztése hozzájárul a változatosabb...
A fekete bab fűszeres, diós ízű, és különösen népszerű a mexikói konyhában. Viaszosak és főzés közben is megtartják formájukat. A fehérjenövények, például lencse, bab vagy csillagfürt...
Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként. Ellenőrizte: DE-öKO-006...
Biotermék, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Gyártástól függően nyomokban glutént tartalmazhat. Az ínyencek fűszeres lencséje. Egyike a legősibb kultúrnövényeknek, főzés után...
Az ínyencek fűszeres lencséje. Egyike a legősibb kultúrnövényeknek. Főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk csíráztatásra, saláták és levesek elkészítésére és egytálételként. Gyártástól...
Összetétel: aprított, előfőzött keménybúza* *= ellenőrzött ökológiai gazdákodásból. A könnyű, hagyományos észak-afrikai gabonaétel, amely jól illik főzelékekhez, pikáns szószokhoz...
Az egzotikus, ropogós, natúr kókusz-chips sok ásványi anyagot tartalmaz, és kitűnő müzlibe, desszertekhez, sütéshez, ázsiai ételekhez. A kiegyensúlyozott táplálkozás értékes eleme...
A mungbab enyhén édes és finoman diós ízű, rövid áztatási ideje mindössze 1-2 óra. A bab különösen népszerű az ázsiai konyhában a wok ételekhez. Indiában a mung bab az egyik alapvető...
Bio-termék, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Könnyű, egészséges rágcsálnivaló. Elkészítés: 2-3 ek. Rapunzel kókuszzsírt egy magas falu edényben hevítünk és hozzáadunk...
Könnyű, egészséges rágcsálnivaló. Elkészítés: 2-3 ek. Rapunzel kókuszzsírt egy magas falu edényben hevítünk, és hozzáadunk 100 g kukoricát, majd lefedjük. A pattogás megszűntével vegyük...
Az inkák kedvelt fő energiaforrása volt. Az ideális gabona vegetáriánusoknak. Ajánljuk főzelékekhez, köretként, kása és felfújt is készülhet belőle. Ellenőrizte: DE-öKO-006. Származási...
Az inkák kedvelt fő energiaforrása volt. Ezt az aromás specialitást ajánljuk tölteléknek, salátához és különleges köret készítésére. Elkészítés: 250 g vörös quinoát 500 ml vízben 25...
Az olasz babfajta, a Borlotti egy nagyon bőtermő bab, amely könnyen felismerhető vöröses hüvelyéről. M agas fehérjetartalom, melyben nagyon hasonlít az állati eredetű komplett fehérjék...
Felhasználásra kész zöldlencse – a gyors és egyszerű bio konyhához! Nincs szükség áztatásra vagy főzésre, mivel a lencsét óvatosan előfőzik. A kis zöld lencse kellemes diós és aromás...
A köles ősi gabona, alapvető élelem a szervezet számára, magas a rost-, fehérje- és ásványianyag tartalma. Alaprecept: 250 g kölest mossunk meg, kb. 700 ml vízben főzzünk 25 percig,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.