Tudta, hogy a pörkölt pisztácia nem csupán finom ropogtatni való, de mangántartalmának köszönhetően fogyasztásával értékes ásványi anyaghoz juttathatja szervezetét? A mangán hozzájárul...
Magyar, kék étkezési mák. (szemes). Felhasználását ajánljuk ételekhez, vagy desszertekhez, süteményekhez. Jellemzők laktózmentes Igen gluténmentes Igen cukormentes...
Maroni gesztenye alumínium tasakban. Felbontás után azonnal fogyasztható. A Maroni gesztenye snack biztosítja, hogy a gesztenyekedvelők egész évben kedvükre fogyaszthassák a kiváló...
Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
A chiamag vagy asztékzsálya mag egyre elterjedtebb alapanyag hazánkban is, ami nem is csoda, hiszen számos kedvező hatással bír és széles körben felhasználható. A chiamag eredetileg...
Wasabi ízesítésű, sós földimogyoró Miért jó választás ha egészséges nasira vágysz? Tápanyagban gazdag élelmiszer Gazdag fehérjében (25%) Hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez...
Finom nassolnivaló vagy keverhető más magokkal. A pisztácia csökkenti szervezetünk koleszterin szintjét. Csökkenti a stressz okozta magas vérnyomást Jellemzők laktózmentes...
NATURA PIRÍTOTT NAPRAFORGÓ A magvak pirítása különlegesen finom ízeket hoz létre, ezért ősidők óta szokásban van és a továbbfeldolgozást is előnyösen segíti a pirítás. A magvak természetes...
A napraforgómagbél a héjától megfosztott (hántolt) olajos mag. Igen tápláló alapanyag. Gazdag B-vitaminokban, foszforban, magnéziumban, vasban, kalciumban és E-vitaminban. Fehérjetartalma...
Petrezselyem csíráztatásra (pertroselinum crispum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
A chia magok a Salvia hispanica, a Mexikó középső és déli részén őshonos menta család virágvirágú növényének, vagy az Egyesült Államok délnyugati részén és Mexikóban található rokon...
A mustárcsíra élettani hatása:, gyógyhatása hasonló a retek csíráéhoz, epe- és májbántalmakra, emésztési panaszok, székrekedés, felfúvódás ellen, jó hatású isiásznál, bőrkiütéseknél,...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. Jellemzők...
A mandulafa szubtrópusi növény. Termésének két változatát ismerjük. Az édesmandulát fogyasztjuk, a keserűmandulát a gyógyszeripar hasznosítja. Magas a fehérje és az élelmi rost tartalma...
Tudta, hogy a földimogyoró fogyasztása kiemelkedő magnézium tartalmának köszönhetően a normál izomműködéshez is hozzájárul? Próbálja ki hagymás-tejfölös vagy mézes ízesítésben! A...
A mandula az egyik legértékesebb csonthéjasunk. Magas telítetlen zsírsav-tartalma révén véd a szív- és keringési betegségek ellen. Nagyon sok kalciumot tartalmaz, így jótékony hatással...
Tudta, hogy a kesudió az egyik legsokoldalúbban felhasználható olajos mag? Só és olaj felhasználása nélkül, szárazon pörkölt kesudióbél védőgázas csomagolásban. per 100 g kj 2525...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.