A lóbab ropogós pörkölt felülettel és egyensúlyozott sós ízzel rendelkezik, ideális snackként, munkához, utazáshoz vagy egy egyszerű gasztronómiai élvezethez. A kiszerelés praktikus...
Miben más, mint a többi termék? A magvakat hozzáadott olaj nélkül, speciális forró levegős, száraz pörkölési technológiával pirítják. Ezt követően aromazáró tasakokba töltik, így...
A mungbabcsíra édes és frissen ropogós ízű. Ideális wok ételekhez, salátákhoz és tekercsekhez is. A csírák a legegyszerűbb módja annak, hogy fontos vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket,...
A Chia mag vagy más néven aztékzsálya-mag egyedi élelmiszer a maga nemében köszönhetően annak, hogy nagyon magas koncentrációban tartalmaz számos, az emberi szervezet egészséges működéséhez...
Tápláló natúr dió Tudta, hogy már napi 30 gramm dió rendszeres fogyasztása bizonyítottan hozzájárul a vérerek rugalmasságának fenntartásához, javításához? Kiemelkedő vas- és cinktartalmának...
Kakaós ízesítésű pirított földimogyoró Miért jó választás ha egészséges nasira vágysz? Tápanyagban gazdag élelmiszer Gazdag fehérjében (25%) Hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez...
Átlagos tápérték 100 g termékben Energia: 2680 kJ/640 kcal Zsír: 60 g - amelyből telített zsírsavak: 8,5 g Szénhidrát: 23,5 g - amelyből cukrok: 0,3 g Fehérje: 23 g Só: 0,1 g Rost:...
Felhasználható pékárukhoz, müzlikhez, salátákoz nyersen vagy pörkölve. Összetevők: Héjnélküli tökmagJellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen tartósítószer-mentes...
A szezámmagot olajos maagvaiért termesztik. Aromája pörkölés után a legintenzívebb. Felhasználható rizs köretekhez, dresszingekbe, valamint sütemények, kalácsok, lepények, zöldségből...
A növény baktériumölő, ún. fitoncid anyagot is tartalmaz. Jelentős C-vitamin tartalmán (30 mg/100 g) kívül karotint, B-vitaminokat továbbá jelentős mennyiségben különböző ásványi sókat,...
Finom nassolnivaló vagy keverhető más magokkal. Népi hagyományok szerint, a mandula fogyasztása, csökkenti a rossz koleszterint Gazdag vitaminokban, rostokban és ásványi sókban, melyek...
A lencse az ősi kultúra növénye, amelynek a tömeges termesztése a mai napig tart Indiában, Pakisztánban és Etiópiában. A lencsék különböző színűek és alakúak, ami után kapták a nevüket...
NATURA CSÍRÁZTATÁSRA LUCERNA Áztatási idő 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő 5-6 nap. Csírahossz 3 mm. A, B, C, D, E, G, K vitamint és vasat tartalmaz. Jellemzők ...
A kesudióban nagyon sok értékes tápanyag található: foszfor, magnézium, vas, réz, cink, szelén, A- és B-vitaminok, béta-karotin, folsav, hogy csak néhányat említsünk. Külön is kiemelnénk...
A chia mag kiváló zselésítő képessége mellett egészséges zsírsavakban is bővelkedik. Felhasználása: Könnyen elegyíthető más ételekkel, mert az íze nem hangsúlyos és nem változtatja...
Fahéjas ízesítésű pirított földimogyoró Miért jó választás ha egészséges nasira vágysz? Tápanyagban gazdag élelmiszer Gazdag fehérjében (25%) Hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez...
A kesudió kiváló vas, magnézium, kálium és cink forrás. A cink a sebek gyógyulásában segíthet, a vas a fertőzésekkel szembeni ellenállásban, a kálium a szívbetegségek megelőzésében...
Vajrépa csíráztatásra Latin megnevezés: Brassica rapa subsp. rapa TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: zöld levél és zöld csíra Íz: zsenge salátára emlékeztető íz Csíráztatás: 3-6 óra áztatás...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.