Tudta, hogy a földimogyoró fogyasztása kiemelkedő magnézium tartalmának köszönhetően a normál izomműködéshez is hozzájárul Próbálja ki hagymás-tejfölös vagy mézes ízesítésben is!A...
A puffasztott tönkölybúza fogyasztható önmagában vagy ízlés szerint tejbe, joghurtba, kefírbe, müzlibe keverve, továbbá felhasználható süteményekhez, édességekhez és díszítésre. Összetevők: ,...
A lencse az egyik legérdekesebb hüvelyes növény. Proteinben ez a leggazdagabb. Emellett rostokban és ásványi anyagokban is igen gazdag, főként vas- és magnéziumtartalma magas. Ezzel...
A napraforgó mag átlagosan 47 százalék olajat tartalmaz, aminek 65 százaléka esszenciális olaj. Sok E vitamint tartalmaz, fehérje és igen magas ásványi anyag tartalma szintén értékes...
A parkfák legszebbjének tartott törökmogyorófa szeptembertől szüretelhető termése rojtos kupacsban rejtőzik. Magas olajtartalma miatt rendkívül fontos a helyes tárolási feltételek megteremtése,...
A bulgur egészségesebb és gazdagabb rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban, mint a rizs vagy a kuszkusz. Glikémiás indexe 46, míg a sima rizsé 70-90 körül van. B-vitamin és vas...
A magas lipid- és fehérjetartalmú hámozott mandulabél válogatott alapanyagokból. Főként többszörösen telítettlen zsírsavakat tartalmaz, melyek jótékony hatással vannak egészségünkre,...
Benzár Főtt tigrismogyoró A nagypontyok egyik kedvenc csemegéje évtizedek óta a tigrismogoró. Etetéshez használva, a horog köré szórva elsősorban nagyobb testű pontyokra és amurokra...
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékbenEnergia1545 kJ367 kcalZsír5 g– amelyből telített zsírsav0,9 gSzénhidrát17 g– amelyből cukor3,5 gRost16 gFehérje55 gSó0,03 g...
NATURA PIRÍTOTT SZEZÁMMAG A magvak pirítással, vagy pörköléssel étkezésre előkészített technikája ősidők óta az emberiség kedvelt módszere. A régi magyar nyelvben "pergelt" árpa...
Ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag energiaforrás. Ajánljuk nassoláshoz, vagy sütemények készítéséhez. Kitűnő választás, ha sportolás közben, vagy az irodában megéhezünk, de az...
Akár köretként, salátaként vagy reggelinek is elkészíthető, könnyen emészthető ételkülönlegesség. Fehérjeforrás, rostban gazdag. Élelmi rostban gazdagFehérjeforrásVegánTejmentesAdal...
NATURA PIRÍTOTT SZEZÁMMAG A magvak pirítással, vagy pörköléssel étkezésre előkészített technikája ősidők óta az emberiség kedvelt módszere. A régi magyar nyelvben "pergelt" árpa...
Greenmark Bio Árpa Hántolt 500 g Származási ország: Németország Az árpagyöngy, vagy más néven gersli, hántolt, és méret szerint osztályozott árpa. Felhasználása : A rizshez...
Greenmark Bio fehér bab közepes szemű 500 g Minden más babtól abban tér el, hogy nagyon magas a B-vitamin tartalma, mely az immunrendszer táplálása és az állóképessége növelése miatt...
Greenmark Bio Lenmag Barna 500 g A lenmagot magas rosttartalma és magas esszenciális zsírsav tartalma miatt érdemes fogyasztani. Serkenti az agyműködést, bélmegbetegedések és székrekedés...
Greenmark Bio amarant mag 500 g Származási hely: Peru A bio AMARANT MAG kitűnő vas, kálcium, magnézium és cink valamint egyéb mikroelem* forrás. Nemcsak a gabonákat, de valamennyi...
Greenmark Bio Lenmag Barna 250 g A lenmagot magas rosttartalma és magas esszenciális zsírsav tartalma miatt érdemes fogyasztani. Serkenti az agyműködést, bélmegbetegedések és székrekedés...
Greenmark Bio Fenyőmag 50 g A fenyőmagot nyersen is fogyaszthatjuk, viszont száraz serpenyőben enyhén megpirítva válik igazán aromássá és jellegzetessé. Legegyszerűbb megoldás száraz...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.