Kiváló ötlet kenyérsütéskor a lenmagot akár szóratként, akár tésztába keverve használni. Ugyanakkor a lenmag fogyasztható számos főételbe, salátába vagy joghurtokba keverve...
Hántolt köles. A többi gabonához képest kimagasló a vitamin- és ásványi anyagtartalma. Gluténérzékenyek is fogyaszthatják. A köles az egyik legősibb gabona, Mezopotámia...
Biztosan Te is ismered ezt a pici magot, amely számtalan jó tulajdonság gal bír, de azt is tudod mik ezek a tulajdonságok? Ha nem, itt az ideje, hogy megtudd és bekerüljön az étrendedbe!...
Nagyon gyorsan megfő. Magas rost- és fehérjetartalom. A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga a vörös lencse, amely eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik,...
A BIO Csicseriborsó sós lében tartósítószerek nélküli, allergénmentes, azonnali fogyasztásra alkalmas sterilizált csicseriborsó. Finom íze mellett kiváló tápanyagprofilját is élvezheted,...
A BIO Csicseriborsó sós lében tartósítószerek nélküli, allergénmentes, azonnali fogyasztásra alkalmas sterilizált csicseriborsó. Finom íze mellett kiváló tápanyagprofilját is élvezheted,...
GRIZLY Pirított mandula sajtos ízesítéssel 250 g. Gyönyörűen megpirított és ropogós mandulaszemek, amelyek azonnal a kedvenc nassolnivalóddá válnak, amint megérkeznek hozzád. Olyan...
A beluga fekete lencse egy népszerű hüvelyes fajta, amely diós ízű és egyedi, sötét színű. Különösen magas fehérje-, rost- és alacsony zsírtartalmáról ismert. Emellett finom, ropogós...
A hántolt pisztácia egy ropogós finomság a diófélék szerelmeseinek. Azonnali fogyasztásra alkalmas, és megspórolja a hámozási időt . Telítetlen zsírok, szénhidrátok és fehérjék forrása,...
A BIO duplán párolt lé nélküli vörösbab, amely azonnali fogyasztásra alkalmas. Amellett, hogy kiváló fehérje- és rostforrás, tartósítószerektől és allergénektől mentes. Ráadásul alacsony...
A héjas pisztácia a legnépszerűbb nassolnivaló diófélék közé tartozik. Jellegzetes, zöld színéről könnyű felismerni, egyedülálló ízét pedig a világ minden táján kedvelik. A pisztáciát...
Az adzuki bab apró, sötétvörös szemű, enyhén diós ízű hüvelyes, amely magas fehérje- és rosttartalommal, valamint alacsony zsírtartalommal rendelkezik. Tökéletes levesekbe, salátákba,...
A vörös lencse népszerű hüvelyes, amelyet rövid elkészítési idő jellemez. Nem kell beáztatni, és mindössze néhány perc alatt megfőzhető. Emellett fehérjében gazdag és ízben is nagyon...
A mungóbab egy kis méretű, olajzöld színű és a zöldborsóhoz hasonló ízű hüvelyes. Magas a növényi fehérje- és rosttartalma, és beáztatás után nagyon gyorsan elkészíthető...
Nettó tömeg: 500 g n nSokoldalúan felhasználható gluténmentes köretalap. Tápanyagainak köszönhetõen jó hatással van az emésztésre, hasznos segítség fogyókúrázóknak. n nFelhasználás: elkészíthetõ...
Összetevők: vöröslencse csíráztatásra Leírás: könnyen és gyorsan csíráztatható hüvelyes. A lágy, enyhén fűszeres ízű, friss csíra kiváló salátákhoz, szendvicsekhez, főételekhez is...
Összetevők: mungóbab csíráztatásra Leírás: A mungóbab kis zöld színű mag, amely friss, ropogós textúrájú csírát hajt. Enyhe, édeskés, diós ízvilága miatt remekül illik salátákhoz,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.