A terméket magában fogyasztva, vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez, saláták ízesítésére ajánlja a Naturfood – nyersen és pörkölve egyaránt...
Aszalt és kandírozott gyümölcsök – mazsola, papaya, ananász, banán, vörös áfonya és kókusz – keveréke süteményekhez és más desszertek díszítéséhez, ízesítéséhez...
Chia- vagy más néven aztékzsálya magja. Müzlikbe, kásába, süteményekbe kiváló. Áztatva zselés anyagot bocsát ki magából – finom puding készíthető belőle, mogyorószerű ízzel...
Válaszd a Dénes Natura hántolt tökmagját egészséges snackként! Fehérjében, rostokban és értékes zsírokban gazdag. Tápláló harapnivaló vagy ételeid pirított kiegészítője...
A sós, pörkölt pisztácia nem csupán finom ropogtatnivaló, de magas réz-, vas- és cinktartalmának köszönhetően fogyasztása értékes ásványi anyagokhoz juttatja a szervezetet...
Dénes Natura céklamagok csíráztatásra. Áztasd 12 órán át, majd 8-10 nap alatt friss, tápláló céklacsírákat nevelhetsz! Öblítsd napi kétszer a tökéletes eredményért...
Tündérkert étkezési mák – gazdag élelmi rostban. Vegetáriánusok is fogyaszthatják. A csomag tartalma 4 adag sütemény vagy tészta készítéséhez elegendő...
Dénes Natura vörösheremagok csíráztatásra. Otthon termesztett, egészséges, vitaminban gazdag csírák 3 nap alatt, egyszerű áztatással és napi öblítéssel...
A földimogyoró a világ egyik legkedveltebb ropogtatnivalója, a wasabi pedig az egyik legizgalmasabb íz, ami igazán különlegessé teszi ezeket a mogyorószemeket...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.