BIORGANIK BIO VÖRÖSLENCSE A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga a vörös lencse, amely eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik, de Ázsiától kezdve egészen Észak-Amerikáig...
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
A hagyományos lencsefajtáktól eltérően a vörös lencsének nincsen héja, ezért sokkal könnyebben emészthető. Főzési ideje kb. 10-15 perc. Ajánljuk salátákhoz és pástétomnak. Elkészítési...
Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Mire jó a kendermag?A kendermag a természet talán egyik legtökéletesebb terméke. A kendermag (angolul: hemp seed) ősidők óta ismert, és nagyrabecsült gyógynövény. Segít megelőzni néhány...
Átlagos tápérték 100 g termékben Energia: 2680 kJ/640 kcal Zsír: 60 g - amelyből telített zsírsavak: 8,5 g Szénhidrát: 23,5 g - amelyből cukrok: 0,3 g Fehérje: 23 g Só:...
Szín: zöld levél és zöld csíraÍz: zsenge salátára emlékeztető ízCsíráztatás: 3-6 óra áztatás utánCsírázási idő: 6-9 napÖblítés: naponta legalább kétszer. Lehet naponta többször is átöblíteni,...
NATURA CSICSERIBORSÓ Érrendszerünk őre a csicseriborsó. Ha rendben akarjuk tudni az érrendszerünket, akkor a következőket mindenképpen érdemes kipróbálni, és rendszeresen fogyasztani...
A lenmagot magas rosttartalma és magas esszenciális zsírsav tartalma miatt érdemes fogyasztani. Serkenti az agyműködést, bélmegbetegedések és székrekedés esetén emésztés szabályozására...
NATURA SÁRGA LENCSE Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pástétomnak, salátához, leveshez. 5-10 perc főzés...
Ettél már falafelt? Tudod miből készül? Bizony, csicseriborsóból! Máshol találkoztál már vele? Ha nem, itt az ideje, hogy beszerezd és összeismerkedjetek!A vegetáriánusok körében igen...
NATURA LENMAG A lenmag tartalmaz magas százalékban Omega 3 zsírsavakat. Az egyetlen növényi Omega 3 zsírsav forrás. Az omega-3 zsírsavak a telítetlen zsírsavak csoportjába tartoznak...
A fenyőmag nemcsak finom, hanem nagyon értékes élelmiszer is. Magas a fehérje- és élelmirost-tartalma, igen gazdag A-, E, B1- és B2-vitaminokban, nikotinamidban, valamint néhány különleges...
A Natur Tanya Hántolt Köles termékből készíthetünk édes desszerteket, natur vagy sós köreteket és még a gyerekek is ösztönösen szeretik, mert gazdag, a fejlődésüket segítő ásványokban,...
Repce csíráztatásra (Brassica napus)nagy mennyiségben tartalmaz omega-3 és omega-6 zsírsavakat, nélkülük nem lehetünk egészségesekjavítják a szem hajszálereinek vérellátását az omega-3...
A Natur Tanya Chia mag használható önmagában vagy őrölve, turmixokba, folyadékban a magokon zselészerű anyag képződik, ezért kitűnő ételek sűrítésére is. Ez apró kis magocska óriási...
Összetevők: Vörös quinoa, fekete quinoa, fehér quinoa. Nyomokban földimogyorót, dióféléket és szezámmagot tartalmazhat Származási hely: Peru A quinoa a Chenopodium quinoa növény magja...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.