Ez a termék gazdag aminosavakban, magnéziumban és vasban, melyek támogatják az idegrendszert, segítik a stressz csökkentését és támogatják a vérképzést. Gyorsan megfő, rostban pedig...
A vörös lencse rendelkezik a lencsefélék minden pozitívumával, viszont a hántoláskor eltávolítják a nehezen emészthető héját, így a rostanyag tartalma is kevesebb lesz, mint a barna...
Részletes leírás: A japán wasabi keverékünk ízletes összeállítás pörkölt földimogyoróból, rizskekszekből, szezámos rudacskákból és egyéb ropogós finomságokból, amelyeket wasabival...
Ez a gluténmentes hajdina gazdag B-vitaminokban, E-vitaminban és antioxidánsokban, amelyek támogatják az emésztést és az immunrendszert, miközben hozzájárulnak a szív- és érrendszer...
Gazdag fehérjében, rostokban, ásványi anyagokban és omega-3 zsírsavakban. Támogatja az emésztést, az izomműködést, a csontok egészségét és a szív-és érrendszer működését. Tökéletes...
Magnéziumban, foszforban és mangánban gazdag gabona, mely támogatja az idegek, izmok és csontok működését. E- és B-vitaminjai segítik az antioxidáns védelmet és energianyerést. Gluténmentes,...
A köles az egyik legősibb gabonafajta. A gabonák közül ez az egyik leggazdagabb magnéziumforrás, de tartalmaz foszfort, mangánt, kovasavat, fluort, káliumot, cinket és vasat is...
A pekándió vajszerű ízével és ropogós textúrájával értékes. Gazdag egyszeresen telítetlen zsírokban, amelyek támogatják a szív egészségét, valamint B-vitaminokban, E-vitaminban és fontos...
A pörkölt kesudió cukorban tökéletes kombinációja a ropogósnak és az édesnek. A ropogós kesudiókat gondosan pörkölik és egy vékony cukorréteggel vonják be, ami ellenállhatatlan karamellás...
A pörkölt, sózott kesudió kiváló kombinációja a ropogósságnak és az enyhén sós íznek. Minden dió gondosan pörkölve és enyhén sózva van, ami kiegyensúlyozott és ízletes ízt eredményez,...
A szuperélelmiszerek királya! A quinoa a világ egyik legnépszerűbb egészséges étele A quinoa (ejtsd: kínvá [ˈkēnwä]) gluténmentes, magas fehérjetartalmú és azon kevés növényi...
Fedezd fel a YAVA Bali Granola Falatok Csokoládé Banán ízvilágát, egy 125g-os csomagban, amely az ízletes reggelik és snackek új dimenzióját nyitja meg. Ez a különleges keverék a Sulawesi...
A vörösbab kalciumban, vasban és foszforban gazdag, melyek a szervezet számára legfontosabb ásványi anyagok közé tartoznak. A kalcium és a foszfor felelősek az egészséges csontokért...
Elkészítése: Köretnek kétszeres mennyiségű vízben megfőzve. Csíráztatva: 8 óra áztatás és 3 - 4 nap csíráztatás után közvetlenül fogyasztható. Összetevők: hajdina...
Naturmind köles, gluténmentes. Felhasználása: köretként, főételként zöldségekkel, fűszerekkel, pástétomok készítéséhez, köles-körözötthöz, de használható édes ételként is, például túró...
Részletes leírás: A brazil dióink az amazóniai esőerdőkből származnak, ahol kézzel szüretelik és kíméletesen dolgozzák fel őket, hogy megőrizzék természetes frissességüket és ízüket...
Részletes leírás: Blansírozott mogyoróink gondosan válogatott mogyorókból készülnek, amelyeket kíméletesen blansíroznak, azaz héjukat eltávolítják. Ez a folyamat lágyabb ízt és textúrát...
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Csíráztatási útmutató: Magvak elhelyezése: egy sor magasan, ne tegyünk sokat a csíráztató tálba. Csíráztatás: kerüljük az áztatást! Áztatás hatására zselés állagú lesz és nem csírázik...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.