A közel-keleti (elsősorban török) konyha fontos alapanyaga a bulgur, mely a teljes durum-búzaszemből koptatás, gőzölés, szárítás után készült töret. Elsősorban köretként és tabulé jellegű...
Barnarizs Elkészítése: egy csésze barnarizst két csésze vízben kb. 30 percig főzünk. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1582 kJ (373 kcal)Zsír 2,9 g-amelyből...
A zab könnyen emészthető, kiváló energia forrás és magas a rosttartalma. Összetevők: zab (hántolt, hőkezelt) Elkészítése: kétszeres mennyiségű vízben megfőzzük. ...
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
A közel-keleti (elsősorban török) konyha fontos alapanyaga a bulgur. A barna bulgur fekete búzából koptatás, gőzölés, szárítás után készült töret. Elsősorban köretként és tabulé jellegű...
A lenmag a legjobb növényi forrása az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, amelyek a szervezet számára ideális arányban vannak jelen. Megóvnak a szív és érrendszeri problémáktól, védik...
A lenmag a legjobb növényi forrása az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, amelyek a szervezet számára ideális arányban vannak jelen. Megóvnak a szív és érrendszeri problémáktól, védik...
Rizskeverék vadrizzsel A vadrizs tulajdonképpen nem is rizs, hanem egy vízi fűféle magja. Frissen aratva zöld színű, szárítással tartósítják, ekkor színe barnás-feketére változik...
Elkészítés: Egy csésze bulgurhoz két csésze vízben egy evőkanál olaj és ízlés szerinti só hozzáadásával fedő alatt lassú tűzön addig főzzük, amíg az összes vizet fel nem szívja. ...
A vadrizs tulajdonképpen nem is rizs, hanem egy vízi fűféle magja. Frissen aratva zöld színű, szárítással tartósítják, ekkor színe barnás-feketére változik. Eredeti származási helye...
A közel-keleti (elsősorban török) konyha fontos alapanyaga a bulgur, mely a teljes durum-búzaszemből koptatás, gőzölés, szárítás után készült töret. Elsősorban köretként és tabulé jellegű...
Basmati fehér rizs Elkészítése: 2,5-szeres mennyiségű vízben 4-5 percig, majd lekapcsolás után tartsuk lefedve további 15 percig, amíg a rizs megpuhul és felszívja az összes...
Barnarizs Elkészítése: egy csésze barnarizst két csésze vízben kb. 30 percig főzünk. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1582 kJ (373 kcal)Zsír 2,9 g-amelyből...
A lenmag a legjobb növényi forrása az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, amelyek a szervezet számára ideális arányban vannak jelen. Megóvnak a szív és érrendszeri problémáktól, védik...
Tricolor quinoa - három színű quinoa mix A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, magas rost, fehérje és vitamin tartalma miatt superfoodként is emlegetik. Lassan felszívódó szénhidrátot...
Elkészítése: válogatás és átmosás után kétszeres mennyiségű vízben meg-főzzük. Vegán, vegetáriánus Összetevők: hajdina Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia...
A vadrizs tulajdonképpen nem is rizs, hanem egy vízi fűféle magja. Frissen aratva zöld színű, szárítással tartósítják, ekkor színe barnás-feketére változik. Eredeti származási helye...
A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, magas rost, fehérje és vitamin tartalma miatt superfoodként is emlegetik. Lassan felszívódó szénhidrátot tartalmaz Felhaszn lási javaslat:...
Illatos és zamatos távolkeleti rizskülönlegesség Elkészítése: egy csésze rizst két csésze vízben kb. 8-10 percig főzünk. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.