A növény baktériumölő, ún. fitoncid anyagot is tartalmaz. Jelentős C-vitamin tartalmán (30 mg/100 g) kívül karotint, B-vitaminokat továbbá jelentős mennyiségben különböző ásványi sókat,...
Finom nassolnivaló vagy keverhető más magokkal. Népi hagyományok szerint, a mandula fogyasztása, csökkenti a rossz koleszterint Gazdag vitaminokban, rostokban és ásványi sókban, melyek...
Chia- vagy más néven aztékzsálya magja. Müzlikbe, kásába, süteményekbe kiváló. Áztatva zselés anyagot bocsát ki magából – finom puding készíthető belőle, mogyorószerű ízzel...
A lencse az ősi kultúra növénye, amelynek a tömeges termesztése a mai napig tart Indiában, Pakisztánban és Etiópiában. A lencsék különböző színűek és alakúak, ami után kapták a nevüket...
A mandula a földimogyoró és a kesudió mellett a legnépszerűbb dióféle. Kíváló nasinak , de sütőben 160-170 fokon pörkölheted is ízlésednek megfelelően. Ha tökéletes pörköltségi...
NATURA CSÍRÁZTATÁSRA LUCERNA Áztatási idő 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő 5-6 nap. Csírahossz 3 mm. A, B, C, D, E, G, K vitamint és vasat tartalmaz. Jellemzők ...
A kesudióban nagyon sok értékes tápanyag található: foszfor, magnézium, vas, réz, cink, szelén, A- és B-vitaminok, béta-karotin, folsav, hogy csak néhányat említsünk. Külön is kiemelnénk...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.