Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó kék mák. A kék mák a világ legelterjedtebb, legkedveltebb mákfajtája, mely desszertekhez és főételekhez egyaránt jól használható...
Retekmag-vörös korall csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: zöld levél és halványvörös csíra Íz: friss, retekre jellemző Csíráztatás: 12...
Tündérkert étkezési mák – gazdag élelmi rostban. Vegetáriánusok is fogyaszthatják. A csomag tartalma 4 adag sütemény vagy tészta készítéséhez elegendő...
Dénes Natura vörösheremagok csíráztatásra. Otthon termesztett, egészséges, vitaminban gazdag csírák 3 nap alatt, egyszerű áztatással és napi öblítéssel...
A földimogyoró a világ egyik legkedveltebb ropogtatnivalója, a wasabi pedig az egyik legizgalmasabb íz, ami igazán különlegessé teszi ezeket a mogyorószemeket...
Adj rostban gazdag lendületet mindennapjaidnak a Love Diet lenmaggal! Kiváló antioxidánsforrás, tele rostokkal és omega-3 zsírsavakkal – támogatja az emésztésedet...
Leírás: A retekmag csíráztatása az egyik legegyszerűbb. Egy éjszakára elég beáztatni, aztán napjában kétszer kell átöblíteni. Strapabíró, ha nem időben öblítjük, vagy kimarad egy-egy...
A dió nagyon értékes gyümölcs, sok vitamint, ásványi anyagot tartalmaz. Omega-3 zsírsavakban és rostban is gazdag. Kitűnő fehérjeforrás, így a vegánok között kedvelt csemege. Magas...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.